En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Forberedelser.

23.10.2012 tirsdag

Hygge på legestuen efter de nu obligatoriske 2 x morgenmad (tak til dexa’en) og op ad formiddagen kommer flere venner på besøg. Mærkeligt som Verden udenfor fortsætter når ens egen Verden bare er gået helt i stå. Dagen bød på førvurdering på Øjenklinikken samt et neuroanæstesi-møde.
Desværre lader det til at vores planlagte biopsi om torsdagen er blevet aflyst. Afdelingslægen mener dog, at vi alligevel skal sætte tiden af, fordi de gerne vil scanne Noelle igen – noget med at kortlægge nogle neurologiske baner, således kirurgerne kan finde den mindst skadelige vej frem til tumoren. Det føles sgu lidt op ad bakke.

Så sker der det helt fantastiske at vi får lov til at tage hjem på orlov! Åh at sove hjemme – fornemme en snert af en tabt normal hverdagsaften, men trætte unger, hyl, skrig, men også grin og hyggeligt aftenbad. Og vante omgivelser. Vi havde et par venner ovre på besøg og spise aftensmad med os.
Noelles fødselsdag er dagen efter så vi ræser i Toys-R-Us og finder lidt gaveværk og henter lidt kagegrej så vi kan lave en flot Hello Kitty fødselsdagskage til Musen dagen efter. For denne fødselsdag skal FANDEME FEJRES! Carsten går All In og laver en KICK ASS Kitty kage.

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s