En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

4 års fødselsdag!

24.10.2012 onsdag

Så er det Noelles fødselsdag! Vi elsker fødselsdage, men denne vil selvsagt nok altid være helt særlig.

image

Morgenbordshygge og så ellers lillebror i vuggestue og møde ind til Stuegang på afdelingen. Da vi kommer får vi dobbeltstuen og der er pyntet med balloner og flag! Jeg bliver sgu så rørt. Da vi har smidt os på sengen hører vi trissen på gangen og pludselig står hele afdelingens sygeplejskestab med flag, gave og flere balloner og synger for Noelle – det var mere end jeg kunne holde til, så jeg hulker mig igennem hele sangen. Både fordi det er så rørende at de stiller op på den måde, men også fordi det bare er SÅ skideuretfærdigt at vi skal fejre Noelles 4 års fødselsdag på en fucking kræftafdeling. Vi burde overhovedet ikke stå her og blive sunget for!!!

image

Børnehaven brillierer iøvrigt også med at sende os en fødselsdagssang optaget på iPad’en – hele Børnehaven stillet op på legepladsen, Kim på guitar og så går der ellers bare børnesang i den. Mor tuder igen.

FB Screenshot

Mødet med afdelingslægen er lidt ærgeligt fordi vi egentlig havde fået af vide at Noelle skulle have foretaget en biopsi den 25 oktober, men den er i mellemtiden blevet aflyst. Dog bibeholdes tiden stadigvæk med den ekstra MR scanning for at se hvor meget Dexa’en har påvirket væskeansamlingen.
Vi får lov at sove hjemme igen, hvilket er virkeligt rart – og huset invaderes af en bunke venner, der smider alt hvad de har i hænderne for at tage os op på den spontane fødselsdagspizza + Hello Kitty kage-invite. En intensiv dag med tryk på.

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s