En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Knæk Cancer kører…

Tilfældighedernes spil, tsk tsk. I afmagt over ikke at kunne gøre noget andet kontakter min chef mig for at høre om ikke hun må oprette en profil på Noelle for at bare gøre et eller andet for os…. Det må hun selvfølgelig gerne og vi ser måbende til mens donationerne vælter ind fra nær og fjern. Fra naboer til venner i USA, fra arbejdskollegaer til gamle og nye venner, samt alle dem, vi slet ike kender, men som er blevet berørt af vores situation. Jeg er fuldstændig, komplet og helt og aldeles målløs. Granted – vi bliver alle rørte når det er børn, der rammes af alle de latterlige sygdomme, der findes og især når de er livstruende. Jeg havde nok bare ikke forestillet mig at vi havde et SÅ stærkt netværk.

https://cancer.tv2.dk/content/noelle-jewel-elouise-mandalay

BTW, lidt bonusinfo; Noelle sluttede faktisk som den, med flest indsamlede kr – hele 55.600,-  På Kræftens Bekæmpelses vegne – og de familier, der i fremtiden skal stå i vores sko – Tak alle I pragtfulde mennesker !

Kategorier:Mandalay

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s