En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Farvel til 5054, hej til 5002, plus det løse.

Tirsdag den 6. november bliver vi udskrevet. Vildt mærkelig følelse. Som om nogle lige flåede sikkerhedsnettet væk under os. Også selvom vi ikke var overdrevet vilde med at være indlagte. Under udskrivelsesamtalen forsikrer de os om, at vi altid kan ringe – i dagtimerne ind til Børneambulatoriet og ellers til afdelingen. Fremover skal vi møde på ambulatoriet til kontrol udover vores andre møder med Fys og Ergo, psykolog og socialrådgiver.

Vi pakker stuen helt sammen og rydder op – klar til at gå fra 5. sal og hjem. 3 uger efter vores verden blev vendt på hovedet – så at sige.
Hjemme overvælder den samme følelse mig, som den jeg havde, den allerførste gang vi kom hjem fra hospitalet efter jeg havde født Noelle. En mærkelig rastløshed, en følelse af at være usikker på, hvad jeg mon skal gøre eller lave. Kan jeg opføre mig helt normalt? Hvad er normalt nu efter alt det her?
Noelle? Ja, hun smed sig på sofaen og slappede af. Lettet over at være hjemme.

image

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s