En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Se her, og her og herovre….

Besøg hos øjenlægen. Jeg havde lidt en fornemmelse af. at Noelles syn på højre øje var røget sig en tur – endnu en af de dér – Åh måske, lidt skade på synet, ja, det kan godt være vi kommer til det under operationen – det kan vi ikke udelukke. Nej, og jeg kan ikke udelukke at det er det, der er sket. Jeg kan vifte, flagre og nærmest prikke hende i øjet fra højre side uden hun bemærker det. Skelen, dobbeltsyn, whatevs. Det ændre ikke det faktum at pigebarnet drejer hele hovedet for at fokusere og til stadighed går ind i dørkarme, borde og andre børn, når hun bevæger sig rundt. Hej blå mærker og skrammer i højre side af kroppen! Jeg kan ikke -selvom jeg meget gerne vil – tilskrive det helt almindelig 4-årig krudt -i-rumpen-jeg-ser-mig-ikke-ligefor-opførsel. Hun ser ganske enkelt ikke en skid til højre.

Vi må se hvad Skeleklinikken siger – om det er noget, der kan genoptrænes eller om hun (også) skal lære at leve med dette. Hvad med kørekort når hun bliver voksen, tænker jeg også straks. Hvad med den konstante drejet hovedstilling? Må lige tale med Fys & Ergo om dette…..

FB Screenshot

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s