En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Juleafslutning til Gymnastik

Som led i Noelles genoptræning er vi den 22 november startet til Gynmastik – eller Elastik, som Noelle stolt kalder det. Jeg må indrømme at, som gammel gymnast og danser, havde jeg da forestillet mig at Noelle også skulle ud på de bonede gulve, sprænbrædt og rullemåtter, men jeg havde næppe tænkt at startskuddet skulle være en operation for en hjernetumor. Vores gode Ergo på Riget havde tilfældigvis overhørt en kollega fortælle, at der var dukket en ledig plads op på hendes gym-hold i Søborg no less, så hun kunne da lige høre om vi måtte få den plads? JA TAK – lad os endelig møve os ind dér! Gymnastik hos en Fys, der kender til os og Noelles genoptræning – JA TAK, mega meget fedt, som Noelle ville sige da jeg fortalte hende om det. 🙂

I dag var vi til juleafslutning – skideskægt! Og Noelle væltede kun 2 andre omkuld med sin højre side – så det må anses for at være en succesfuld gymnastiktime.

FB Screenshot

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s