En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Fys & Ergo evaluering.

I dag har vi været til en kombi træning hos både Fys & Ergo og haft slutevaluering. Det har hele tiden været meningen, at vi skulle sluses ud til egen kommune og jeg er faktisk lidt overrasket over, at det først er nu, vi rent faktisk bliver sendt videre. De har tydeligvis ville gøre det ekstra godt for Pomfritten. Som vi sidder der – eller jeg og Fys gør – Noelle og Ergo vælter rundt og kaster med bolde, kravler på Bobles og gynger i sansegynge samt hviner fuldstændigt overgeareret. Okay, så det er nok mest Noelle, der hviner. Ergo har vist rigeligt at se til med at gribe bolde, undgå gynger og flytte måtter… Som vi sidder der og diskuterer ikke bare hvilke opgaver, der ligger foran mig mht videre genoptræning, men også hvad de fremtidige år vil bringe af udfordringer, mærker jeg igen det der tæppe, der glider væk under fødderne på mig. Her på Riget er jeg ikke et sekund i tvivl om, at de her professionelle virkelig ER professionelle. De kan deres kram – jeg ser børn i alle aldre komme ind og ud – små bebser, der bliver trillet og vendt på hovedet og David en skoledreng, som nogle af jer måske så et indslag med under Knæk Cancer, som også var tumoropereret og halvsidigt “udfordret” – as in a lot – der kæmper sig til opretstående stilling altimens DJ-armen kører, en arm vi også kender alt for godt.

Men i det kommunale regi – der er det velsagtens en blandet landhandel af genoptræningsbehov? Hvordan sikrer jeg mig at vores tildelte Ergo kan genoptræne vores specifikke situation? Jeg mener, med kun 35 hjernetumor-diagnoser på landsplan, hvor mange opererede lander så lige i vores kommune? Jeg har ikke mødt andre…. Og sådan et hestesko-ar – det vil jeg vove at påstå jeg har et særligt fokus på, skulle der vifte én forbi med et sådan battle wound.
Jeg mindes at en kollegial bekendt Nina, der i sit eget liv også har måtte deale med et hjerneskadet barn og dets behov, faktisk har preppet mig. Hun har preppet mig temmeligt godt, så i virkeligheden bliver det nok mere synd for den Ergo, der skal deale med mig – løvemoderen uden skrupler og med mit barns bedste interesse på sinde. Watch out!

Både Fys & Ergo forsikrede mig om at de nok skal overlevere genoptræningsplanen med et væld af detaljer eftersom de kender Noelle temmeligt godt og vil sørge for at Ergo’en er forberedt på “afkrudtning før koncentration”. Og så vil de forsøge trække lidt i nogle tråde således, at den før-skole vurdering, der skal laves, bliver lavet af dem inde på Riget…

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s