En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Ikke flere knuder!!!

Argh – måtte ringe til lægen i dag. Vores helt igennem fede og fantastiske læge. Selvsamme mand, som både ringede til os og sendte os et brev efter nyheden om Noelle nåede ham. Jeg skulle nemlig have været nede med begge unger til hhv 4 års undersøgelse og 15 mdr vaccine den uge vi så stedet for brugte på forundersøgelser og førvurderinger på Riget.
Yngste ynglet Phoenix har i nogle uger haft 2 hævede lymfekirtler på halsen og nu synes jeg altså ikke længere han var så snottet at de stadig skulle være så hævede. De har overskredet deres besøgstid for længst – og who can blame us for being paranoid, så jeg ringede og fik en tid til tjek. Inden for normalen, ingen hævelser i armhulerne, sagde Doktoren. Kunne sgu da lige passe med et eller andet kritisk.
Aftalen er at vi bliver henvist til blodprøver såfremt de ikke er faldet igen indenfor en måned.
Hey Lymfekirtler! Se lige og fald lidt ned, ikke! Nu, tak.

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

2 replies

  1. Lyder til, at I har en god læge Siff. Er sikker på at Phoenix er frisk – det må og skal han være!!! ❤

    • Ja, vi har en fantastisk læge. Har aldrig oplevet en læge med så grundig tilgang til spørgsmål og så stor professionelt engagement. Og Phoenix, han har bare at blive frisk. Snart!
      🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s