En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Oldemomses 87 år…

I dag har vi været til Oldemomses fødselsdag. Hele 87 år er det blevet til – good job! Der er røget et par små sikringer hist og her, for hukommelsen er ikke hvad den har været, men den varme sjæl og de blide øjne – de er der endnu. Fordi Oldemomse (Carstens mormor) er blevet lidt glemsom og ikke helt kan overskue at have besøg hjemme i lejligheden, har Baba lagt kvadratmetre til. Og sørget for mad. Vi ankommer fashionably late pga middagslur, ja, altså Phoenix’s) og det er et faktum, at når vi dukker op med den røde tornado og den robuste tsunami, så skal der tales temmeligt højt for at overdøve begejstringen over Baba’s legetøjskasse. Især Phoenix er på Orv-se-hør-hvor-det-kan-larme-når-jeg-vælter-det-hele-ned-stadiet.

Ikke desto mindre var et par tæskehyggelige timer med gensyn af Ove & Karen, Carstens morbror og hans kone. Jeg er sikker på at freden, der sænkede sig efter vi kørte, også var ret så hyggelig!

Kære Oldemomse, tillykke med de 87 – hæng lige ud med os nogle år endnu, ikke 😉

IMG_0271 IMG_0275 IMG_0263

Kategorier:Mandalay

Tags:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s