En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Skeleklinik og “bonusmøde” med øjenlægen….

Jeg sidder i sofaen med hardcore influenza – en af dem, hvor det føles som om, at min krop brænder op indvendig og min hud er iskold og hypersensitiv, mit hovede er en dunkende, tung kanonkugle og jeg sveder tran, hoster og snotter. Sådan her havde jeg det også i går. Og i går var vores tid på Skeleklinikken, så jeg måtte køre Daddy i stilling og selv være henvist til mine Sudafeds (influenza meds) og brændende øjne herhjemme. Åh, det er ingen hemmelighed at jeg ikke har det godt med ikke at være med til alle disse møder, kontroller osv – men det er trods alt bedre, at jeg er syg i denne uge og ikke i næste uge, hvor Pomfritten skal i narkose og MR scannes.

Anyways, Carsten og Noelle tog ind til skeleklinikken på Riget til kl 14.

Fik denne her tekst;

IMG_0307

Efter den lille undersøgelse kunne Bente konstatere at Noelles højre øje flakker – eller skeler både udad og indad. Not a good sign. Hun tilkaldte derfor vores øjenlæge, der beslutter at tage Noelle ind til en øjenundersøgelse. Først bliver hun dryppet i øjnene med noget stærkt stads, der udvider pupillerne – og de er iøvrigt stadig udvidede i skrivenden stund, næsten 24 timer senere. Dernæst tjekker Øjenlægen synet. Noelle er stadig langsynet – men forværret. Fra +1,25 til +1,75 på under 1 måned. Hun tjekker synsnerven, der er hævet og rød – hvilken den absolut ikke burde være på nuværende tidspunkt….
Hun kan også konstatere at størstedelen af hendes perifiere syn på højre øje nu er helt væk. Også en markant ændring til det værre. Så slemt faktisk, at Øjenlægen pointerer, at hun ikke må færdes i trafikken uden en voksen på højre side. Hun ser simpelthen intet. Vi må, af samme grund heller ikke rette hende, når hun drejer venstre øje til, for at fokusere – for det er der en helt naturlig grund til…
Okay – jeg var godt klar over at hendes syn var skidt – det ser jeg jo til dagligt, når hun går ind i ting, men jeg bliver sgu ked af at høre, at det står så skidt til.
Hvad endnu værre er, at jeg ikke kan lade være med at spekulere på, om den røde og hævede synsnerve mon er udtryk for genvækst af tumoren….? For det var sådan, nerven så ud til førvurderingen inden operationen og den er gået fra at blive lidt bedre til endnu værre.
Billeder af kemostativer, skallede hoveder og stue 6 toner frem på nethinden og jeg kan mærke, at jeg bliver anspændt i hele kroppen.
Det må bare ikke være genvækst…. Bare det ikke er genvækst, bare det ikke er genvækst….
Øjenlægen skulle have været nede og se på Noelle under narkosen, men har nu bedt om nærmere scanning af hendes synscenter og nerver og så skal vi møde ind til ny kontrol igen den 12. februar.

IMG_9767

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

4 replies

  1. Fandens også….. Knuden i maven og klumpen i halsen er tilbage! Vi krydser fingre, tæer, arme og ben for en smuk MR!!!

  2. Det er hjertegribende læsning og dine indlæg vidner om en enorm kærlighed! Og jeg melder mig lige som redaktør, når det hele skal samles til en bog om hvordan en særlig lille pige og hendes seje familie sparkede kræftens røv!
    Lots of luv! K

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s