En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Opretholdelsesdrift

2 ting, der er bomsikkert når det vedkommer mig. I pressede og stressede situationer tyer jeg til køkkenet. Jeg er en emotionel kok og spiser. Denne weekend og i dag er ingen undtagelse. Vi havde Madklub i lørdags – helt perfekt – og så kunne jeg lige vippe en low carb tærte sammen til frokosten

IMG_0553

og nogle Quinoa Pizza Bites

IMG_0548

og Carsten kunne fikse hovedretten til selskabet. Vi spiste godt igennem og i godt selskab. Søndag bød på restespisning og visit af Heidi, Rolf & Frejsen. I dag er Noelle hjemme med mig – hun har feber og snot i lange baner – helt bogstaveligt – og vi har bagt cookies med valnødder, chokolade og kagecreme. Og spist nogle af dem. Måske er der endda lidt tilbage til Carsten kommer hjem i aften.

IMG_0605

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s