En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Taknemmelighed

Tak er, som jeg har skrevet 1000 gange på Facebook, kun et fattigt ord. Og et, som vi har udtalt mange gange over de sidste 4 måneder.

I dag, da jeg henter Noelle i Børnehaven, kommer jeg ned i gaderoben til dette:

IMG_0706

Marmeladen var desværre røget på gulvet, da nysgerrige børnehænder ikke kunne stå for fristelsen, men minsandten om ikke Anne tekster mig, at hun sætter endnu et glas i Phoenix’s skab i Vuggeren, hvor ingen børnehænder kan nå….

Anne er Juris mor – og vi mødes ofte når vi henter og bringer ungerne. Anne har været en af de forældre, som jeg har talt en del med og som har rakt ud til os adskillige gange og tilbudt sin hjælp. Jeg forbløffes konstant over den medfølelse vi møder og den næstekærlighed – i mangel af bedre ord – vi er omgivet af.
Anne, 1000 tak – vi er meget rørte – og vil glæde os til at smage dit lækre hjemmebag og hjemmelavet marmelade! En dejlig start på weekenden!

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s