En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Farvel Fr. Høflig.

Har ventet på opringning fra Ambulatoriet siden fredag. Spurgte udtrykkeligt om vi skulle gå ned og få en tid med det samme, men nej, vi ville blive ringet op. Det gjorde vi så bare ikke, så her til formiddag ringede jeg dem op. Talte med en flink receptionist. Hørte mig selv pænt spørge, da vi ikke var noteret til kontrol; Skal vi så bare vente til vi bliver ringet op af en af sygeplejerskerne? Det blev jeg sgu lidt træt af – jeg er færdig med at være høflig – eller måske ikke færdig med at være høflig som sådan, for oftest fanger man flere bier med honning end med citroner – men lad mig hellere kalde det at blive mere vedholdende. Endte med at vi fik sat os på en overbooket tid – men det vil jeg skide på. Der er vel forskel på almindelig kontrol og en nyvurdering i forhold til nyt behandlingsforløb.Vi sætter os midt i venteværelset med madpakker og juice og venter. Hvis jeg er vildt heldig er Noelle stadig så forkølet, at de må sætte os i isolationsventeværelset – det speeder unægteligt processen op.
René sagde, at han ville se Noelle tirsdag – og det kommer han til – også selvom han ikke lige fik sat hjulene i gang i torsdags.
Skal lige tjekke op på, om han har fået fat på Fys til ny vurdering – ellers gør jeg også gerne det selv. Bum.

Kategorier:Mandalay

1 reply

  1. Vi bruger udtrykket “venligt insisterende” – og selvom vi ikke har været i lige så presset end situation som jer, så genkender jeg følelsen. Nok er nok – der er ingen tid at spilde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s