En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Dr. Mandalay

Den højere besøgsfrekvens på Riget har tydeligvis inspireret Noelle, for da vi kom hjem i går fra Ambulatoriet skulle vi lege Læge. Noelle havde fundet sit stetoskop frem, sit termometer, der i dagens anledning agerede kanyle og så havde hun selvfølgelig også en Prikkekasse. Hvad er en Prikkekasse? Det er den ypperligste form for bestikkelse af børn. Jeg elsker Prikkekassen.
IMG_0808
Se, når de små har fået taget blodprøver og lignende på afdelingen, får de lov af sygeplejerskerne, til at vælge en gave fra en herlig kasse med alskens lækre finurligheder og Kinder overraskelser (uden chokoladeægget, naturligvis)… Klistermærker, armbånd, farveblyanter, små dukker, og whatnot – der er noget for alle. Husker I dem ikke selv når vi havde været ved tandlægen eller var blevet vaccineret ved lægen? Åh, den søde følelse af at få en belønning for at være dyyyygtig. God knows, hvilke dybtliggende programmeringer, der grundlægges dér og følger os resten af livet efterfølgende….
Nå, men den skulle jeg da ikke snydes for, efter at være blevet undersøgt af Dr. Mandalay – jeg fik både lyttet på mit hjerte, blev prikket og fik lige tjekket reflekserne på knæ med den lille hammer. Adskillige gange. Og så måtte jeg vælge mig en gave! Oh Joy! Efter jeg havde fået alle gaver i kassen pånær 2, skulle hun lige fortsætte med at undersøge 2 af sine bamser.

En mægtig hyggelig – og uhyre vigtig – leg. Min datter er meget gavmild – og fantastisk dygtig til at stikke – det gjorde slet ikke ondt!

 

Efter en fridag fra Børnehaven er det altid dejligt med et spontant besøg, så Pomfritten spurgte efter Freja og der blevet sms’et frem og tilbage. Lidt over kl 16 dumpede Freja og Rolf ind ad døren og der var vild jubel og glæde. Efter en times tid brændte Noelle så totalt sammen – ikke mere krudt. Men det var dejligt så længe humøret var højt!

IMG_0818

IMG_0825

 

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s