En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

VIP patienten i Zoo

Noelle fik en giga splint i foden lørdag morgen. Jeg fik efter ihærdig graven endelig splinten ud og som den “gode” mor jeg er, fik jeg ikke lige sat hende i fodbad. Søndag aften var hælen rød, øm og hævet… Great. Stupid, stupid stupid! Hun tog det nu ret så godt – Jeg går bare sådan her, sagde hun altimens hun humpede rundt på tæerne… Jeg kan sagtens komme i Børnehave! Not. Amatør-mor. Nå, måtte jo ringe til vores læge, hvis telefonsystem, som sædvanligt, er megaoverbelastet mandag morgen! For alle er akut syge efter 2 dage uden lægehjælp. Os inklusiv.
Kom endelig igennem efter 30 min og havde faktisk smidt en mail afsted vedr antibiotika, men tænkte, at det nok var fint lige at tale med ham. Kom lige ned til en podning. Det er vel bare hos sygeplejersken, ikke? Jo, men ved du hvad, jeg har lige fået et afbud kl 13.15, jeg vil sgu gerne lige se hende. Så poder jeg hende. Okay med mig.
Noelle elsker at være hos Lægen, fordi han har vildt fedt legetøj i venteværelset (vi kører altid i god tid så der er tid til at lege lidt) og så får hun altid 2 gaver med efter konsultationen, tsk tsk 😉
Afsted med os i god tid og der blev leget godt i venteværelset. Stakkels de andre, der sad og ventede – de fik en xylofonkoncert, lidt togbane, drageflyvning og Plys-telefonopkald. Kan ikke helt lade være med, at lægge mærke til, at når hun leger, bruger hun udelukkende venstre hånd og arm, selvom hun f.eks. kører toget over på højre side af kroppen…Hm.
IMG_5894

IMG_5887

Inde hos Ralph blev Pomfritten podet og fik jo så lov til at nakke 2 gaver fra gaveskuffen – tak for det – så er der nye klistermærker at pille af sofapuder og ud af håret inden sengetid. Forbi apoteket og hente penicillin – det er SÅ rart at Noelle kan synke piller, trods alt. Makes it all easier. Miksturer har ALDRIG været en succes herhjemme. Og tør slet ikke tænke på, hvad vi skulle have udsat hende for i forbindelse med OP sidste år, hvis ikke hun kunne synke piller.

Allerede i dag kunne jeg se en forbedring, men jeg kender hende godt nok til at vide, at hvis jeg sendte hende i Børnehave, ville hun blæse rundt og slet ikke opdage, hvis hun havde ondt. Derfor lagde jeg en snedig plan…. Vil du i Børnehave eller skal vi smøre en god madpakke og tage i Zoologisk have? Bingo – Zoo, selvfølgelig. Sidste gang vi var i Zoo var hun på Dexa og havde denne her ulvehunger, og så snart hun opdagede, at alle madboderne var lukkede, gad hun sgu ikke glo på dyr. I dag var det en helt anden oplevelse.
Højdepunkterne? Den Arktiske Ring – AH-Mazing! Isbjørnene charmede os alle ved at lege fange hen over plexiglasbuen, satte fra på siderne og placerede rumpen over vores hoveder – sikke en herlig udsigt, der under vandet! Go see, siger jeg bare! Mona, flodhesteføllet, lå og slængede sig mens moren flød ved siden af og en anden flodhest gik forbi på bunden lige foran os. Tropehuset har sommerfuglelarver, der bryder ud af pupperne nu her, fugleedderkoppen brugte vi lang tid på at studere (ro på nu, Siff, den er bag glas! Dyyyyb indåndning). Hos Bavianerne er der masser af små abeunger, der hænger ud på ryg og mave af moar. Vi var så heldige at se en bette skid af en elefantunge, der blev født i går! Sikke en “lille” basse! Den gemte sig godt og stod noget vakkelvornt på benene, men nøj, hvor er dyrebørn bare übernuttede!

IMG_5962

På vej rundt så vi også et af rensdyrene i fuld gang med at afgrene et træ – Noelle var helt oppe at ringe over at Julemandens rensdyr stod her i Zoo 😉 Iøvrigt det VILDESTE gevir jeg har set!

IMG_5959

IMG_5975
Girafferne skulle vi naturligvis også hilse på. De var alle inde og det er jo helt overdrevet så lange de er, når man kommer tæt på dem! Denne lille charmør her lå lige og fedede den lidt ved kanten.
IMG_5966Gederne blev aet!! Ja, hun gjorde det! Koen og soen fik sgu også et lille strøg – miraklernes tid er ikke forbi!!!

IMG_5989Og så var der 2 små løveunger og en yngre én, der tumlede. Vi blev og så dem blive fodret – fed oplevelse.

4 pølsehorn, leg, klap og masser af indtryk senere trillede vi hjem igen – Noelle faldt i søvn på vej hjem i bilen 🙂
WOW, en god dag. Wow. Det eneste jeg manglede var Mansen og Hubby. Vi må afsted igen inden en evt OP 2.

IMG_0155

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s