En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Stilhed før stormen

Stilhed. Ingen iPad, der slynger Angry Birds afsted mod de slemme grise, ingen iPod, der ryster Gangham Style ud i små hænder, der svinger fra side til side. Jeg kan høre flammerne slikke et par brændeknuder i brændeovnen og høre suset fra skorstenen. Blev igen vækket kl 5 i morges af Phoenix, der var faldet ud af søvnen og måtte hente ham ind i sengen for at se, om jeg kunne skåne hhv Carsten og Noelle for en lidt for tidlig morgenvækning. Han tog sig en skraber, min lille Manse, liggende der, på min mave med hænderne oppe langs mit hovede. Nød at mærke han vejrtrækning og lille varme krop mod min. Et par bussemænd hvinede i næseborerne – det er nok kun en Mor, der kan kan hygge sig ved lyden af det. Jeg håber, at han ryster forkølelsen af sig så han kan komme med ind på afdelingen og besøge Noelle i den kommende tid. Minimere the impact når nu vores hverdag igen krølles sammen i morgen.
Onsdag. Noelle er i Børnehave, Phoenix i vuggestue og Carsten er hos Anom og blive tatoveret – en slags terapi, jeg også benytter mig af… Skal have vasket og klargjort lidt tøj, fikset en survival bag med The Essentials som tandbørster, tandpasta, hårbørste, pyjamas, tøj, iPad, bamser, dyne, pude, sutsko og snacks og andre remedier til tidsfordriv. Vi har dobbelt af tandbørster, badeting og deo fra sidste gang – det er så træls at skulle pakke med frem og tilbage. Meget nemmere kun, at skulle tage tøj med frem og tilbage. Også selvom der er vaskemaskine på afdelingen. Skal have handlet ind så køleskabet er stocked up med mælk, smør, pålæg og skufferne indeholder boller, kiks og andre weekendspiser. Har bagt og kokkereret lidt til fryseren. Skulle faktisk også lige have hentet en gæsteseng til Baba (min svigermor), der flytter ind i morgen for at hjælpe med Phoenix. Tænkte, at hun i stedet for at skulle sove på sofaen, ligeså godt kunne sove på Noelles værelse.
Prøver at tøjle min hang til at angribe slikskuffen. Mærker tydeligt at min stress kræver sit sukkerfix. Beslutter mig for at finde på noget at bage. Enten nøddehapsere eller måske kanelsnegle, som Noelle ville elske at have med ind på afdelingen i morgen. Vil lige kigge i min nye kogebog Newyorker by Heart – der kunne også være nogle gode forslag i….
Ja… Stilhed før Stormen.

IMG_9563

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Sender jer de bedste og varmeste tanker – og må I trække det allerlængste strå fra nu.
    Hvor er I en sej og stærk familie, der formår at få det bedste ud af den situation I står i.
    Sender styrke i jeres retning! ❤

  2. Vi er med Jer i tankerne.
    Fuck det er noget lort.
    Naboerne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s