En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Begavet hyldest

Dette indlæg har været under vejs i længere tid. Jeg har adskillige gange udtrykt min taknemmelighed over at have SÅ fantastisk en opbakning og støtte fra venner og familie – ja selv fra bekendtskaber! Tilbud om hjælp til praktiske gøremål som tøjvask, madlavning, børnepasning, hjemmestrikkede elefanter, familiespil, halskæder og smykker, bamser, Hello Kitty kræs til forespørgsel om indsamling til udlån af sommerhus (ja tak, 69 – det ville være SÅ fedt med et break fra Søborg engang i sommeren!) og ikke mindst tilbud om Body SDS behandling og sågar frisørtid til både Noelle og mig – jeg kunne blive ved!
Helt ærligt, så forbløffes jeg over, hvor gavmilde vores omgangskreds er. Hvor er vi heldige at have jer! 1000 1000 tak!

Elefantus fra Pernille

Elefantus fra Pernille

Barbie fra Nicole

Barbie fra Nicole

Bukser fra Maria

Bukser fra Maria

T-shirts til hele familien fra Peter & Sara - med vores mantra!

T-shirts til hele familien fra Peter & Sara – med vores mantra!

Det er ydermere jævnligt sket over de sidste måneder, at pakkeposten er kommet til døren med store og små pakker, folk der lige stikker forbi med en lille ting til Noelle og selvfølgelig også til Phoenix, han skal jo ikke snydes. Faktisk er det af så stort omfang, at Noelles første spørgsmål til alle, der træder ind ad døren, er; Har du noget med til mig? Hun bliver ikke svært skuffet, hvis svaret er nej, men jeg krummer altså lidt tæer hver gang.. Syns faktisk, at det er lidt pinligt og bryder mig generelt ikke om at mine børn tigger gaver eller forventer at få noget, hver gang de får besøg… Nu skal det ikke lyde som om, vi er utilfredse med jeres generøsitet – for det er vi bestemt ikke! Og skulle der nogensinde være et tidspunkt hvor forkælelse er på sin plads, så må det være, når man blive et cancer-barn med alt hvad det medfører – og det er helt sikkert også det I tænker. Pyt med at der bliver lidt tilvænning til et forhåbenligt normalt familie liv igen på et tidspunkt – det er sgu det mindste!!

Ovenstående er blot få af de überlækre gaver, vi har fået. Hello Kitty bamse fra Matilde, Pixelinespil fra Tina, Påskeæg, tegnesager og børnehavnebog fra Børnehuset, halskæde + bamse fra Thomas og Mette, kanin fra Mette G, Giraf og Bamse, der fylder hele stuen fra Peter & Inez, frikadeller og mousakka fra Micki & Maria til fryseren, Kartoffelsuppe fra Jacques & Maddie, jamen , hold op – jeg kunne blive ved og ved!
Og jeg er ked af, ikke at kunne huske at nævne jer alle, der så smukt har gjort noget ekstra for os og forsødet vores hverdag… For det fortjener I, men tilgiv mig min hukommelse, der er lidt for hullet for tiden, til at kunne remse dem alle op!

I skal dog vide, at hver og enkel gave, gestus, tanke, sms og mail er højt skattet og dybt værdsat.

Kategorier:Mandalay

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s