En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Appelsinen i turbanen

Stak et smut til Gjethuset i dag – havde jo i tidernes morgen fået en fiiiine gave – 2 koncertbilletter til Hr. Skæg Skærtorsdag. Så var det at OP 2 blev rykket 1 uge og dermed nedlagde hele Påsken for os. Ikke desto mindre følte jeg at Manisha og Gitte’s gestus ikke skulle gå ubemærket hen, så Noelle og jeg sadlede op og rundede bageren. Ikke særlig Low Carb med de lækreste og mest fedtede studenterbrød i æsken, men altså… Sådan blev det. Desuden har jeg ikke set Manisha i hvad – 8 år eller sådan noget? Og Gitte? Også rundt regnet noget i den dur. Åh, hvor var det bare herligt at se Manisha igen. Det smukke pigebarn – Manisha – jeg sagde det jo til dig!! Og Gitte – åh den latter, den er som balsam for sjælen! Vi satte os og fik en kop kaffe og stak lidt til studenterbrødene – man er vel altid lidt påpasselig, *host host… Noelle? Hun gik til den og kravlede på væggene bagefter – helt efter normalen, når hun får en sukkerbombe af massiv kaliber. Og som vi sad der, mellem kaffekopper og halve studenterbrød, tryllede De Damer endnu et par godter op af posen. For selvfølgelig havde de konspireret med Hr. Skæg den Skærtorsdag og lavede lidt ekstra til Pomfritten. Jow jow, gaveregnen skulle ikke slutte prematurt. Første gave var et kort. Et helt personligt, ikke fortrykt kort, til Noelle. Så et kort til Phoenix. Så en stor plakat – med endnu pragtfuld og personlig hilsen. Kronen på værket, prikken over i’et og appelsinen i turbanen? Skæg med Ord dvd’erne! Weeee! De er ikke engang udkommet endnu! Mega-monster-sej-fed gave! Og så er Manisha selvfølgelig SÅ betænksom, at hun har taget billeder af Hr. Skæg, der skriver kort og plakat…

IMG_0680

 

Hr. Skæg, Gitte & Manisha – I er fantastiske!! Intet mindre. Smukke mennesker – indefra og ud!

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s