En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

En af De Familier

Dette her kom med posten i dag.

IMG_0704

2 tanker slog øjeblikkeligt og dybt ned i mig…
Den første tanke var; Shit… Vi er en af De Familier…. En kræftramt familie. Jeg ved ikke hvorfor det stadigvæk kommer som en overraskelse for mig, her et halvt år efter Noelle fik sin diagnose. Burde jeg ikke have vænnet mig til den tanke by now? Tydeligvis ikke, for det gibber i mig, når jeg modtager et brev som dette, der netop henvender sig til os, der ufrivilligt har brugt tid på 5054 og vil have tilknytning til Børneonkologisk i mange år fremover.
Den næste tanke var; Wow! Det er da det vildeste tilbud at få – det er stort at få foræret et sådan ophold og møde ligesindede familier, hvis verdener også er blevet sønderrevet.

Jeg tror, at det kan gå hen og blive en yderst givtig og helt sikkert også en meget surrealistisk weekend – men bedst af alt – så vil Noelle møde andre børn, der også har visse fysiske udfordringer. Og så er det en mulighed for at stikke lidt af fra Møllevejen alle 4 og bare være sammen. Drive med dagen, fjolle rundt på legepladsen og råhygge ud i de sene aftentimer. Ja, tak, vi vil rigtig gerne med!

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s