En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Fysioterapi

Så satte vi vores nye Fys i stævne!

IMG_1072

Fuldstændig veloplagt, sprængfyldt med energi og med en helet forstuvet storetå, og Pomfritten var klar. Der blev startet ud i trampolinen – en af Noelles absolutte yndlingsbeskæftigelser – hoppet og svunget ind i spejlet – der var vild jubel!

IMG_1103

Så byggede Fys og Noelle bane;

IMG_1118

Bolden skulle fra en ende af banen…..

..til den anden ende og til sidst i nettet!

..til den anden ende og til sidst i nettet!

Nu er Noelle jo ikke et specielt passivt barn, så der blev udforsket, og undersøgt, alle vegne og sørme, om ikke hun fik tiltusket sig en tur i Drømmegyngen….

IMG_1126 IMG_1120

Og den er nu heller ikke helt ueffen at snige lidt genoptræning ind over…..

IMG_1143

Tovtrækkeri på den fede måde

IMG_1131

Belastning af skulder og fastholdelse af reb

Efter en lille times fed træning skulle vi rydde op og takke af for i dag. Det var en noget muggen Noelle, der protesterede højlydt over, at træningen var slut. What a good sign, a good sign indeed! Syntes, at jeg så hende bruge sin arm rigtig fint i dag – hånden er stadig slatten og usamarbejdsvilligt for det meste, men meget opløftende at se hende prøve sig frem med armen, når hun skulle bære ting. Which reminds me – at vi skal have købt et kort til Svømmeren, hvor hun også vil kunne træne 2-håndsaktivitet med alle de fede badedyr, der er dér.

Fik i det hele taget flere nye idéer til hjemmetræning – så Babe, forvent en megaovertegnet terrasse, for vi skal lave hinkeruder og liner, vi kan gå på!
Vores træningsprogram er nu lagt, og vi vil fremover have Ergo hver tirsdag og Fys hver torsdag – lige pånær næste uge, hvor det er omvendt pga kursus/ferie afholdelse. Væsentlig mere intenst end før, men hun er jo også væsentlig dårligere end efter første OP.

Nu er det fredag eftermiddag og vi har fået logerende gæster over weekenden – Bailey, en Coton, er på visit til søndag. Der bliver lidt at se til for os hunden, med 2 børn og 2 forældre, der er hundeglade… Og så skal man jo kæle vovsen med begge hænder her i huset 😉

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s