En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Planlagt Fysioterapi

Vores Fysioterapeut er meget observant. Og hun har aflæst Noelle og da vi kommer i dag er hun velforberedt. Vi sætter os ned alle 3 og i hænderne holder Fys en bunke laminerede kort. På kortene er der billeder af de forskellige redskaber og aktiviteter, der er i Børneterapien og hun præsenterer Noelle for dagens plan på et visuelt niveau. Noelle skal selv hænge kortene op på en velcro-strip, der hænger på siden af skabene. Pisse genialt! Især for Noelle, der kan forholde sig til de aktiviteter, hun skal lave til dagens session.  Og på denne måde, er der mindre tendens til Banan-Flue-Syndromet, hvor fokus skifter med minutters mellemrum, hvilket ellers er karakteristisk for Noelle i det Slaraffenland af legetøj og redskaber, der er Børneterapien.
IMG_1452

I dag var en rigtig god session. Primært fordi Noelle var samarbejdsvillig. Og efter en times intensiv aktivitet, hvor alle hendes motoriske svagheder er blevet udfordret og presset, stener hun hele vejen hjem i bilen. Hun gider ikke engang synge med på Hr. Skægs sange. Da vi kommer hjem, har Fys skrevet en mail til mig vedr vores næste session på onsdag (torsdag er Kr. Himmelfart). Hun vil gerne lave en Movement ABC på Noelle – en test, der kortlægger hendes motoriske evner – og sikkert meget mere, jeg har ikke læst op på det endnu. Men jeg skal preppe hende til det, da der ikke er plads til indskydelser eller selvvalgte aktiviteter. Det synes jeg bare er cool. At smide mig en mail, så vi alle kan få det bedste ud af næste gang. Og jeg er edderspændt på, hvad den test egentlig siger.
Gad vide om det giver et overblik over, hvordan hendes fremtidige funktion bliver? I know, I know, Grasping for Straws…. Så er jeg da i det mindste ikke helt uden håb for forbedring….

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s