En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

En ny form for slidtage

20130526-093708.jpg

Efter en dag på bare fusser. Heldigvis er rødmen og hævelsen fra i går faldet i løbet af natten og huden er i bedring. Godt at den nedsatte sensitivitet tog lidt af ømheden :-/

Kategorier:Mandalay

5 replies

 1. Av, det kan blive træls i længden… Hvis tæerne også er overslidt ved at gå i sko, er det måske en god ide at få et par såler i skoen til at fordele belastningen mere hensigtsmæssigt? Bandagister er gode til det – nu hvor I allerede er ved at lære diverse faggrupper at kende….
  Snak med jeres fys om det …

  • Ja, jeg tog billedet af samme årsag, så Fys kan se det i næste uge. Vi skal have lavet en skinne til benet og foden under alle omstændigheder… Hendes tå led er også svært belastet så jeg håber skinne og/eller tape kan holde dem nogenlunde lige…

   🙂

   • Fint, så er I jo på vej til den næste faggruppe….
    Det drejer sig mest om at finde ud af hvilke bevægelser af foden hun skal have hjælp til vha tape/skinnen, dermed hun ikke overbelaster men derimod kan lære at bruge foden mere hensigtsmæssigt.
    I vil dermed nok se, at man ikke behandler tåen, men foden….
    Endnu et spændende og støttende projekt, det skal nok blive godt!

   • Det håber jeg. Det føles af og til som en endeløs tråd med kurrer på…

   • Det er det desværre også… men samarbejdet med fagfolk, som med tiden kender jer alle sammen g¢r det forhåbentligt nemmere med tiden…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s