En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Nyt familiemedlem

Vi har fået en lille ny. En fin sag, rund og blød de helt rigtige steder. Og så kan den trille. Og rulle. MED 20 kgs vægt oveni købet.

I dag var vi taget til Malmö for at daske rundt og bare kigge os omkring. Finde et rart sted og spise frokost og nyde en skinny latte eller to. Vi havde, før vi kørte hjemmefra, taget bestik af parkeringsmulighederne, der som bekendt, er rigtige gode i Malmö, og vi fandt Parkeringshuset Anna uden besvær. Vi måtte jo finde en central parkeringsmulighed, da Noelle ikke orker at gå så langt. At skulle orientere sig i blandt mange gående og cyklende mennesker er en stor udfordring med hemianopsi. Og vi var da heller ikke nået ret langt, før det stod os klart, at vi rent faktisk enten måtte hive Phoenix op af sin klapvogn og ellers forsøge at fange ham ind hvert andet øjeblik, eller finde et eget sæt hjul til Pomfritten. Vi blev ret hurtige enige om, at der ikke var nogen vej udenom en lille ny i familien. Phoenix kan ikke undvære sin plads under kalechen og ståbræt er bare ikke et hit med 15 kg + 20 kg og en akavet skubbepositur ( I forældre med ståbræt til den store ved hvad jeg mener 😉 ). Vi GPS’ede os til en forretning, der lå lige i nærheden – temmeligt heldigt faktisk – og så blev der prøvet klappere i alle former og størrelser. Vi endte med at falde for en Brio Spin, der kunne klare vægtbelastningen af Noelle og stadig bounce i affjedringen. I den kunne hun også sidde, uden at skulle bøje hovedet fremefter eller stikke det halvt ind under kalechen. Noelle valgte selv farven og vi trillede ud fra forretningen med væsentlig færre penge på kortet. Ikke lige det, vi havde kalkuleret med, men en indkøbsvogn var ligesom ikke et alternativ. Heller ikke så nem at klappe sammen efter brug.
Desuden vil vi jo foretrække at kunne tage på længere gå ture med Noelle – også fremover. Jeg tænker ferie eller Zoo – ja, når vi skal gå i mere end 15 min så bliver hun altså træt. Og vi går ret ofte i mere end 15 min når vi er ude.
Jeg ved at Børnehaven vil skaffe en vogn, som hun kan få med på tur, så hun ikke skal lades alene tilbage når Mælkebøtterne drager ud i det blå. Om det bliver bedre – ja, det håber jeg, men jeg kan ikke sidde herhjemme med hende og vente på at det sker. Det er vores tid for kostbar til. Men også lidt sært at skulle købe klapvogn til en på 4 1/2 år… Åh ja, vores Virkelighed.

Men sådan gik det til, at vi fik en lille ny i Familien – Pomfritten valgte naturligvis vognen i en farve, der matchede hendes leggins perfekt!
IMG_2922

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s