En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Just another day at the office

20130615-095027.jpg

Lørdag morgen. En varm, rød og betændt 4 1/2 årig midtertå. Se, Noelles ‘nye’ fodstilling (læs drop-foot) gør, at midtertåen bliver trådt ind under forfoden. Det betyder at huden lige under neglen er sprukket, og det op til flere gange. Såret bryder op hver morgen, når hun går på foden, og det gør jo ondt som bare pokker. Til morgen syntes jeg at det var lige heftigt nok, så et smut til lægevagten, en omgang penicillin og ellers lidt støtte filt under den, skulle holde os kørende til næste fys-tid, hvor vi må problem-solve endnu en gang.

Kategorier:Mandalay

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s