En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Prikkeren og Bestikkeren

IMG_0318Man ved man lever i en anden virkelighed, når dette er fast bestanddel af medicinskabet…. Pomfritten skulle have taget blodprøver i går for at tjekke hendes hormontal og blodprøver – det gør vi ikke uden tryllecreme i begge albuebøjninger. Tryllecremen er Emla og virker overflade bedøvende – skal sidde på i 1-2 timer og fjernes igen 30 min før der skal stikkes, fordi blodårerne ellers er sværere at lokalisere. Så på med emla’en straks efter Fysioterapien og afsted til ambulatoriet. Lidt ventetid er der jo altid, men jeg havde preppet Pomfritten godt og hun virkede afklaret med, at hun skulle prikkes, som vi kalder det. Hun tog det da også ret cool, da de 2 børn før hende var inde og skreg i vilden sky. Det blev endelig vores tur og da vi blev kaldt ind kom nerverne for alvor helt frem og uden på tøjet. Men hun er jo sej, min flamme! Det blev til lidt pjevsen, men vores laborant var ultracool, fandt en god solid åre og lagde sommerfuglen i første hug. Noelle pev lige da den blev lagt, men jeg tror faktisk hun blev overrasket over, hvor hurtigt og fint det gik. Der var i hvertfald meget stor interesse i barbieplastret, som så fint kom på bagefter. Det hjalp helt sikkert også at jeg havde lovet hende en is efter hun var blevet prikket. Nej, jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg er en hardcore bestikker, når det kommer til situationer som disse i hospitalsregi. Så afsted med os og hente is….

IMG_0399

Svaret på blodprøver kommer vi til at vente på – de tager en rum tid, men det går såmænd nok… Vi får rigeligt at tænke på i næste uge alligevel.

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , , ,

1 reply

  1. Da jeg som lille skulle have taget blodprøver, var tryllecremen i tube og med gennemsigtigt plaster over. Det gjorde frygteligt ondt at få taget plastret af, men det var det værd, for jeg kunne overhovedet ikke mærke stikket 🙂
    Tryllecremen blev jeg vænnet af med, engang da jeg ikke vidste, at jeg skulle have taget blodprøver (jeg har nok været 10-11 år). Laboranten tilbød at komme noget spray på i stedet for, men det virkede overhovedet ikke. Og siden dengang har jeg ikke brugt tryllecreme.
    I øvrigt går jeg 100 % ind for bestikkelse! Det gør bare turen på hospitalet lidt nemmere at holde ud, når man ved at man får en belønning for det. (Så sent som i sidste uge belønnede jeg mig selv med et blad og den største is, jeg kunne finde, da jeg havde tilbragt hele dagen på Riget ;))
    – Jannie, 26-årig cf’er

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s