En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Mens vi venter

20130703-103559.jpg

Sidder på Riget og venter på hørescreening… Pomfritten tager den ultimative udfordring op – Find Holger! Med Homonym Hemianopsi på begge øjne er overcrowding af hendes syn et stort problem. En lille preview på skolelivets udfordringer, sådan set… Men med hjælp, tålmodighed og heftig afskærmning lykkedes det dog til sidst at finde Holger….

Kategorier:Mandalay

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s