En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Drop foot

20130706-220547.jpg

Et lille snapshot af Pomfrittens drop foot. Vi har fået bevilget en fod/benskinne, hvilket retter foden op og løfter den således hele benet, hoftedrejningen og knæet vrides og belastes mindre. Det giver forhåbentlig også mindre slidtage på tæerne, bedre udstrækning af muskulatur og sener på bagsiden af benet… De er nemlig allerede forkortet og begynder at give den karakteristiske spastiske optrækning og indad-rotering af ben og fod…

Kategorier:Mandalay

2 replies

  1. Mod på, en skinne om foden gør underværker !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s