En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Sår på krop og sjæl

Hm. I dag har ikke været fantastisk for min Musling. Hun har virket træt – er faldet flere gange end jeg har tal på. Skrabet hul på sine bukser, hudafskrabninger på begge knæ og 3 nye sår på oversiden af højre hånd og en flækket negl. Dertil kommer at hendes mellemtå på højre fod igen er flækket oppe under neglen. Altså, huden er sprukket. Den har blødt og jeg har sat hende i fodbad 2 gange, men tåen er stadig rød, inflammeret og varm. Storetåen er slidt så meget på siden, at der er en dyb vabel, der er gået hul på. Og hun er øm, selvfølgelig er hun øm…
I morgen skal vi til øjentjek på Riget, hvilket er godt, fordi hun i weekenden blev fældet af flere forskellige stykker legetøj i haven, som hun ganske enkelt overså. I dag klagede hun over ikke, at kunne se oppe i sit venstre synsfelt, hvilket er ekstremt bekymrende.
Og når vi alligevel er på Riget i morgen, må vi crashe ambulatoriet og få set på tåen, ganske som René bad os om, hvis den igen skulle blive penicillinkrævende.

Min stakkels Mus. Sad ved hendes seng i 15 min og bare tudede lige før. Lagde min hånd på hendes hovede og mærkede varmen fra hendes hud. Tænkte en masse tunge og dystre tanker. Hvor jeg dog begræder hendes tab af et normalt børneliv. Gid jeg kunne få det hele til at forsvinde. Gid jeg kunne tage det hele fra hende, så hun kunne få en ubekymret dag med leg og ligestillede betingelser. Ingen tjek på Riget, ingen scanninger eller fysiske begrænsninger, der er blevet trukket ned over hende som et sæt tunge lænker, der er umulige at bryde ud af.
Så kunne de små rejer blive fri for vabler, sprukne revner og hænderne frie for sår. Ligesom min sjæl ville være det.

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

2 replies

  1. svært at kunne give en tr¢st… sender jer mange tanker og ¢nsker…..

  2. Mange gode tanker og ønsker herfra også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s