En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Korte længder

Vaskede hår på Muslingen lige før. Ikke noget ud over det sædvanlige. Lige indtil jeg mærkede håret på den korte/undercuttede side… For første gang i 9 måneder kunne jeg faktisk fange lidt længde i mellem fingrene… Det lyder muligvis ikke som nogen big deal, men for mig var det lige præcis det. Sikkert en særlig pigeting eller mor/datter ting, men hår ER en big deal. Og jeg indrømmer blankt, at da jeg første gang så den nøgne hovedbund dekoreret med et 42 stings hesteskoformet operationssår, dræn og mærker efter hovedstabiliseringsstativet, græd jeg. Jeg græd af frustration, forfængelighed og frygt for fremtiden. Da vi på gaderne i Søborg, blev overbegloet af voksne og børn, som passerede os i tiden efter OP, boblede vreden inden i mig.

Men nu… Min Pomfrits smukke røde hår i mellem fingrene på mig. Bare lidt længde, så at sige… Men jeg kunne mærke noget andet, end stride korte strå… Arret er ved at være så godt dækket at man ikke ser det. Mon vi om nogle måneder kan sætte lidt spænder i igen?? Eller? Minder mig selv på at nyde nuet. Vi ved ikke om striben skal ridses op igen, om det bliver lokale pletter uden hår eller om hun måske vil miste det hele – alt det afhænger af tumoren. Vækst og behandling. Fremtiden.
Men nu, for nu stryger jeg fingrene gennem håret, nyder spillet i de orange nuancer og duften af shampooen. Jeg tænker på, hvor pragtfuldt dette lille væsen er. Hvor tappert, hvor modigt og hvor stor min kærlighed for denne smukke Musling er.

20130808-192443.jpg

Kategorier:Mandalay

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s