En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Før-skole vurdering udsat

Fik en meget medfølende opringning i dag. Marianne fra Synscentret Refsnæs havde modtaget vores tilmelding til den 1 uge lange før-skole vurdering i oktober, som vores synskonsulent indstillede os til før sommeren. 1 uge med undervisning af begge forældre i synshandicap og hvilke foranstaltninger vi skal tage vedrørende vores barn samt samlet vurdering af Pomfritten af en række fagpersoner – herunder fys, ergo, psykolog og synshandicap-eksperter. Da jeg sendte tilmeldingsdag skrev jeg samtidig et brev, der forklarede at vi ikke vidste, hvad næste scanning ville vise og, at vi muligvis ville blive nødsaget til at aflyse, alt afhængig af Noelles status. Jeg forsikrede dem at jeg ville vende tilbage så hurtigt vi vidste besked i midten af september.
Marianne ringede for at give os muligheden for at tage ugen i uge 2, i stedet for allerede i oktober. Så har I lidt mere luft, uanset hvad, som hun sagde… Det takkede jeg naturligvis ja til. HVIS Musen skal starte kemo er oktober nok ikke en fed måned at have de vilde planer i. Så håber vi at uge 2 ser lidt bedre ud – uanset hvad… Skolestart i ’14 bliver nok lidt af en cliffhanger.

Kategorier:Mandalay

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s