En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Foredrag

Fik en invitation i dag. En af dem, man bare svarer JA til med det vuns… Om det at være forældre til en barn med handicap.

IMG_2527

Gad vide om jeg nogensinde, sådan rigtigt, tager i maven, at min Pomfrit er handicappet. Hm. Måske det hjælper på selverkendelsen, når benskinnen bliver tilpasset i morgen og kørestolen ligeså på onsdag i næste uge… Så bliver det lige pludseligt så tydeligt at se. For mig. For alle.

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

1 reply

  1. Det er et stort ord at tage ind – handicappet. Måske fordi man ser sit barn som meget mere end det, som det ikke kan. Jeg vil lige varmt anbefale denne fantastiske bog – “Anbring først iltmasken på dig selv – at have et handicappet eller alvorligt sygt barn” af Andrés Ragnarsson. Den handler om det at have et barn med handicap – og den slog helt luften ud af mig for et par somre siden. Men det var nødvendigt og jeg kom stærkere tilbage. Du må gerne låne mit eksemplar 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s