En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Svære hænder

Min Musling er benhård! Den sidste uges tid har Noelle været meget om sig med sin svære hånd… Forsøgt sig med den i forskellige situationer – eksperimenteret med dens formåen. Den er ikke helt en del af hende endnu, men den er gået fra at være den trætte hånd, der sover, til den dumme hånd, og nu til (kun) at være den svære hånd. Bitte små fremskridt, både psykisk og fysisk – but I savor every one of them!

Da vi spiser morgenmad her til morgen, griner hun stort til mig og siger; Se mor! Jeg spiser med den svære hånd! Med hjælp fra den venstre, men det er en mindre og meget uvæsentlig detalje! Pyt med, at munden lige skal fange skeen, som den flakser forbi, pyt med, at der ryger lidt på gulvet og bordet, når hånden ikke helt vender rigtigt. Hun arbejder virkelig med den! Kæft, hun er hardcore, min Flamme!

IMG_2758Seje tøs ❤

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , ,

6 replies

  1. Dejlige billeder af din seje pige!

    Kh. Mirjam

  2. Hvor er det bare dejligt at se og læse hvor sej hun er. Tænk at alle skønne børn indeholder SÅ meget fighter vilje. ❤

  3. Jeg må igen og igen tage hatten af for Noelle og hendes fightervilje – både mht. den mentale omstilling og den fysiske formåen. Hun er simpelthen fantastisk!!!

  4. Flot klaret til en skøn og målrettet lille dame! Ser rigtig godt ud 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s