En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Nedtælling til fremskyndet svar

Der er lidt uklarhed vedr. vores sidste øjentjek, som Astrid ivrigt forsøger at få udredt. Noget med, at der ingen logik er i påvirkning af det raske synsfelt i forhold til tumorens kendte placering… Den tilbagemelding og afklaring får vi, når vores øjenlæge får ringet tilbage til Astrid.
På trods af adskillige forespørgsler fra vores afdelingslæge, er der ikke mulighed for at få scannet Pomfritten før den 4. september… På Glostrup er der slet og ret ingen narkoselæger i morgen – kun til den anæstesi-konsultation vi skal til kl 13.30… Og på Riget er der ingen tider. Det er derfor vi er sendt til Glostrup i første omgang.
Til gengæld vil Astrid tage billederne samme dag og holde en særskilt konf på Noelle med Neurokir. Dvs vi kan forvente svar på scanningen enten onsdag den 4. Langt bedre end at skulle vente 10 dage på svar og oplæg til evt. plan, men jeg skal indrømme, at jeg da lige undersøgte privathospitalernes procedure og ventetid. Prisen – den gav mig gåsehud. Og det var uden den specielle ekstra scanning, som Pomfritten skal have i forhold til synsnerverne… Yikes. Uanset om vi så skulle vinde i Lotto (hvilket er temmeligt tvivlsomt, eftersom vi tilsyneladende er faldet helt ned under radaren for medvind og good luck) ville privathospitalerne ikke kunne scannes os hurtigere end om 1 uge, hvor Noelle er den første på programmet onsdag morgen på Glostrup.

Det var lidt en overraskelse at se priserne på diverse MR scanninger… Vi har talt meget – rigtig meget – om, at i vores situation kan vi kun prise os lykkelige over, at bo i Danmark. Nok er der mange fejl og mangler i vores sundhedssystem, men vi har absolut ingen grund til at brokke os. Og når jeg tænker på, hvor mange penge Noelles forløb – med operationer, undersøgelser, indlæggelser, hjælpemidler, konsultationer og scanninger med narkoser – har kostet – og kommer til at koste – så betaler jeg sgu min skat med et håndtryk og smil! Og takker kommunen for at række en hånd ud, så vi ikke behøver at sælge hus og hjem.

Summasumarum – Noelle er ikke akut nok til at stryge ind i denne uge på Riget til scanning, men til gengæld skal vi ikke vente 10 dage på svar, når hun først er blevet scannet. Hvem sagde lige ok-optimist dér?!

Kategorier:Mandalay

Tags: , , ,

4 replies

 1. Vi krydser alt hvad der krydses kan imorgen , både fingre og tæer og håber på et positivt svar på scaningen. Vi skal selv igennem det D 25 september. Vi følger jer i de tanker og følelser i har, vi er i samme båd. De kærligste tanker fra Bornholm

  • Æv, hvor er det bare trist at I også er indlemmet i Cancer-klubben :-/ Hvordan har jeres forløb udviklet sig?

   Vi lover at krydse fingre tilbage i slut september – hvem ved, måske vi havner på Riget samtidig?! Alt held til jer Linda!

   Klem Siff

   • Kevins tumor opdaget D 5 marts i år, operation D 15 marts, i kemo og første MR D 14 juni. Der er meget tumor væv tilbage, kunne ikke operere så meget væk pga tumors placering i hjernestammen. Tremor i arm og sleben på ben i højre side som vi stadig kæmper med. Fik i bugt med de tremor ? Jeg håber vi mødes på Riget. Har så mange spørgsmål bla omkring genoptræning. Kram herfra

   • Har sendt dig en mail privat 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s