En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Trist og blank

Æv. Er skidetrist i dag. Træt og i røvdårligt humør. En time i FitnessWorld gav lidt lindring for tankernes jerngreb, men kun for en kort stund. Dagen i dag byder ellers på spændende events, som Noelles første gang til Ridefys, Bedstedag for Mansen i Vuggestuen og datenight med Hubby i aften. Jeg burde være glad! Jeg, der er så god til at compartmentalize mine følelser efter så mange måneder her på den anden side af et normalt familieliv. Men det lykkes ikke rigtig. I dag kan jeg ikke helt slippe mørket.

Efter vi havde kysset børnene godnat i aftes sad vi bare i sofaen og kiggede på hinanden, Carsten og jeg. Rystede lidt på hovederne. Gennemgik de 3 muligheder vi har. Bare for ligesom at sige dem højt. A; lade stå til og nyde tiden, inden Pomfritten bliver dårlig og dør. Nej, vel, ikke en reel mulighed. Godt så, B? At tage til Kemoland og håbe giften har en effekt. Hmmm, måske. C? OP3. Svært at ignorere muligheden for at få fjernet canceren, men hvad er prisen?
Vi ved ikke en skid og det er ikke sikkert vi får svar på ret meget i løbet af næste uge, for hvad kan Neurokir sige med sikkerhed? De kan kun smide en bunke følgeskader op, men i hvor høj grad de vil komme til udslag hos Muslingen ved en OP3 kan de selvfølgelig ikke sige. Sandsynligheder. Æv, det er et møgord. Og så har vi jo stadig to andre 2.nd opinions, der stemte imod en tredje OP…

Blev mødt af kram, tårer i øjnene i Børnehaven til morgen. Flere af vores dejlige pædagoger har læst med i går. Holdt vejret sammen med os.
Jeg har fortalt Muslingen, at Astrid og Lars gerne vil se lidt nærmere på den frække knude efter de så billederne i går. Vi vil ikke nævne OP eller kemo endnu – ikke før der er noget konkret på bordet, men jeg vil have at hun ved, at knuden ikke sover helt. Lempe hende tilbage i behandlingsspillet. Cushion The blow, når hammeren falder og hun igen skal stjæles væk fra sin barndom og sluses ind til nåle, narkoser, læger og hospitalssenge…

Jeg er ukarakteristisk stille af mig. Plejer at være den store dramaqueen. Hører mig selv fortælle faktuelt om hvad, vi kommer til at skulle tage stilling til over de næste dage. Det lyder fandeme så syret?! Kemo eller OP3. Shit, det er sgu ikke om vi skal have dunser eller medister til aften… SÅ mærkeligt. Nogle gange undrer det mig, at jeg kan være så fattet. Når andre omkring mig bryder sammen grædende, sidder jeg der og trøster… Giver et knus og siger; Bare træk vejret. Vi må tage det en dag ad gangen… I Don’t know. Der er så mange tanker inde i mig, så mange følelser, men ikke er plads til dem i min mund. De bliver presset ned under mellemgulvet. Synker dem og lukker munden. Samtidig føler jeg en lammelse, der gør det umuligt for mig, at føle dybden af gårsdagens nyhed. Hm, måske arbejder jeg uden at vide det, SÅ hårdt på at undertrykke angsten, på at lukke og distancere mig fra min følelser, netop så jeg rent faktisk kan fungere. Så Noelle kan grine til mig fra ryggen af en hest senere, så Mansen kan hvine af fryd, når Baba henter ham i Vuggeren og Carsten og jeg rent faktisk kan trække stikket og bare mærke hinandens hænder og arme i aften. Ellers også er jeg ved at udvikle et nervesammenbrud. Ha! Nej, jeg bliver okay igen. Det er ok at have en blank dag. Dem med kanter og spidser kommer meget snart.

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

1 reply

  1. Jeg sender dig et kæmpe kram, hvor er det bare uretfærdigt og meningsløst! ØV! Håber i kan få så meget information, at beslutningen om hvad behandlings forløb i skal vælge kommer til at føles som den rigtige.
    Kærlig hilsen Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s