En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Savn

20130912-115116.jpg

Av. I dag gør det virkeligt ondt. Savnet af min mor. Har siddet i bilen ved FitnessWorld i over 40 min og hylet on/off. Hvad jeg ikke ville give for at have min mor lige nu. Jeg anede ikke, hvor vigtig min mor ville blive, før efter jeg selv blev mor. Der sker noget helt specielt mellem mor og datter, når generationerne rykkes fra mor/datter til mormor/mor/datter. Og så havde jeg hende kun til Noelle blev 8 måneder, 8 måneder, der blev overskygget af hendes lungekræft, der langsomt tog livet af hende. Hold da kæft, hvor jeg ville ønske, at jeg havde hende, at lægge mit hovede ind til, græde og bare blive trøstet, som kun ens mor kan. Åh, hvor jeg dog savner dig, mor…

Kategorier:Mandalay

3 replies

  1. Kan kun nikke med våde øjne – for det med mor og datter er så sandt. Og med en mor som din må savnet være næsten ubærligt – for hun var fantastisk!

  2. det er forståeligt du. I har mistet alt for mange til den lortesygdom. Derfor er det heller ikke til at bære med Noelle. Der må være retfærdighed til derude et sted. Håber du kan føle din mors tilstedeværelse trods alt. Selvom der ikke lige er et kram eller en skulder at græde ved. kram

  3. Kære Siff, tænker tit på far(far) og savner ham, men er taknemmelig for at han ikke oplever det her… -At skulle have oplevet jer kæmpe for jeres datters liv, ville ha taget livet af ham hurtigere end kræften gjorde…. Pas på dig selv, nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s