En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Der ventes…

Vores Afdelingslæge havde først kunne få fat på Neurokir her til morgen og havde derfor ikke fået en præcis dato. Vi bliver booket til OP3 i uge 40-41, som tidligere aftalt og den nærmere dato får vi i næste uge. Umiddelbart er en MR scanning ikke nødvendig før OP, vurderer Lars, så der sparer vi i det mindste en narkose! Blodprøver og et anæstesitilsyn dagen før OP, som vanligt og vi kan med stor sandsynlighed sove hjemme natten før OP. Husker godt det sidste måltid sammen inden Pomfrittens sidste OP. Den var meget følelsesladet, da vi ikke kunne vide, hvilken pige, som vi skulle se, siddende ved bordet fremover. På trip-trappen eller i kørestol?
Denne gang bliver nok ikke meget anderledes.
Hvor jeg dog priser mig lykkelig over, at hendes sygdomsindsigt ikke er større. At hun er fri for bekymringerne om fremtiden, om hvordan mon livet ser ud efter OP’en. At hun kan nyde de gode minder fra tiden på Riget og lade os om byrden før, under og efter.

Vi skal have vendt denne her ting med hendes førlighed med hende, inden vi skal indlægges. Hun skal forberedes på, at hånden, armen, benet og foden nok bliver endnu mere ‘træt’ i tiden efter OP’en. At genoptræningen bliver svær. Det må ikke være et chok for hende, at vågne op uden, at kunne mærke eller bevæge sin højre side. For sådan er det i hvert fald i de første par uger. Jeg tror på, at det er vigtigt, at afdramatisere forværringen af hendes parese og på den måde forhåbentlig bevare hendes genoptræningslyst. Der er nemlig min største frygt. At hun giver op her 3. gang. At det er for uoverskueligt for hende, at blive sat tilbage til nul punktet endnu engang.
Jeg kan kun glæde mig over at Fys og Ergo på Riget er fantastiske og vores skønne fys og Ergo i Børneterapien ligeså. Deres hjælp bliver en ultra vigtig brik i vores fremtid henover vinteren.
Nå, den bro må vi krydse om et par uger. Nu er det fredag, det betyder Disneysjov, snold og vin. Nå ja, og snold til Pomfritten og Mansen 😉

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

1 reply

  1. Hvor er vi sikre på at det går godt. Positive tanker til jer naboer. Det hele virker surrealistisk for os, så vi kan ikke engang begynder at forstå, hvordan det er for jer. Tænk at vi tænker på at arbejde for meget ikke have noget socialt liv at min mor er blevet opereret for brok igen igen og at Alexander måtte starte på bænken i sidste fodboldkamp. Det er ligesom det man forventer af det her lorte liv. Det I skal forholde jer til er way of limits. I er nogle gode mennesker og vi håber i den grad at “projektet” lykkes. Naboerne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s