En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Kastanjedyr fra 40erne

I børnehaven har de flere forskellige træer stående på grunden. Selve huset er en gammel villa, der tilbage i 1940 blev indrettet til børnehave. Buddinge Børnehave, hed den dengang, oprettet og ledet af Nanna Funder. Før børnehave må den have været en almindelig villa med have. I den have står der i dag flere meget store og gamle træer. De breder sig godt og giver børnene skygge for solen og plads til hængekøjer om sommeren, æbler til både bagværk og saft i efteråret og så giver kastanietræet ud mod vejen timevis af morskab med indsamling og dyrekreationer.
De sidste 2 dage har Muslingen samlet posevis af kastanjer og haft dem med hjem. Og skal jeg være ærlig, så rækker min kreativitet ikke til meget mere end de helt (h-e-l-t) basale tændstik-dyr. Du ved, dem der, der er kunstnerisk abstrakte og kræser for fantasien. Okay okay, dem, der ikke er det helt store tab, når de enten knækker eller ryger ud over bordkanten, hm hm…
Men i dag kom Daddy på banen. Jeg har jo denne pragtfulde kreative mand, der kan ting med pen og papir, værktøj og fantasien. Han evner at connecte med børn i alle aldre – en egenskab jeg spottede allerede dengang min yngste kusine var barn. De sad i timevis og tegnede sammen, både på papiret og på armene 😉
Jo, indsæt den kendte gestus med fingeren på næsen her – han kan noget med mennesker. Han overgår mig med længder, for at sige det mildt! Jeg kan noget med chokolade, æg og sukker – ikke så kreativt men absolut til at nyde med kop kaffe.
Jo, vi kan hver vores forskellige ting. Og det er jo fedt for Pomfritten og Mansen, der er sikret uendelige småkager, sandslotte, snemænd og altså også kastanjedyr. En af de ting jeg elsker ved Carsten er, at han går All In. Ikke noget med at fedte rundt med en saks og et par tændstikker, som jeg – nej, frem med multiværktøj og syl. Og fantasien, ej at forglemme…

IMG_3738

 

Når jeg sidder og betragter min vidunderlige familie sådan en efterårsaften, så kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvor heldig jeg er. I got it all! Mit liv er fyldt med kærlighed, latter og pragtfulde stunder, som dem her til aften. Og så tænker jeg, at ham min Hubby, he does it all og han ville faktisk gøre sig ret så godt i de kreative fag – f.eks i en Børnehave med sandkasse, legeplads og kastanjetræer…

Kategorier:Mandalay

Tags: , , ,

3 replies

  1. Ej hvor er de fine.. Kreativt… – Meeen så vidt jeg husker connecter du altså også udmærket med børn (ikke at forglemme undertegnede 😉 ).. ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s