En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

En onsdag udover det sædvanlige

Hvor skal jeg starte? En onsdag som i går var sprængfyldt med små og store begivenheder. Som da Noelle lagde sine arme om halsen på mig, kiggede mig i øjnene og sagde; Mor, jeg elsker dig, du er den bedste mor! Eller da Phoenix rakte sine arme op i mod mig og trængte til et langt, varmt kram, da jeg hentede ham i Vuggestuen. Eller da jeg tog ind på 5054 for at møde Linda fra Bornholm, en fellow cancer mom, der var inde til kontrolscanning med sin (helt vidunderlige) knægt. Vores fællesnævner er tumor. Åh, der var SÅ meget at tale om – og alt for lidt tid, da jeg blev ringet hjem fra Børnehaven til en træt og ked Pomfrit. Men sådan er dagene jo med en hjerneopereret Tumor tøs. Svære at planlægge. Linda – vi blev slet ikke færdige med at sludre, vi må ses så snart vores kalendre passer igen!
En anden og meget stor begivenhed på denne onsdag, var en mail fra Børnecancer Fonden, som var faldet over bloggen og var svært begejstret over vores oplevelse på Solborgen, en årlig weekendbegivenhed, som de jo er med til at sponsorere. De spurgte om de måtte bruge denne post i deres næste publikation for, at sætte fokus på, hvad støtte fra Børnecancer Fonden rent faktisk betyder for Familier, hvis børn bliver udpeget og stukket med kræft. Wow, virkelig? Kan I bruge noget fra mit lille outlet af tankevirvar og oplevelser i en parallel verden? Jeg mener – det er jo jer, der gør det kæmpestore arbejde at søge støtte hos befolkningen… Så jo – brug lige hvad I kan og vil – By all means! Sikke dog en ære! Mailen kom også med en opfordring til at søge Fondens forkælelseslegat, hvilket vi havde hørt nævnt på Solborgen, men aldrig rigtig kommet videre med – der er sgu så meget andet der fylder i mit hovede, tiden bruges på genoptræning og all things Noelle, så at skulle søge legater ikke lige har været noget, jeg magtede. At indhente attester og formalier, udfylde skemaer og sende afsted. Og er hun overhovedet syg nok til at komme i betragtning? Det er hun selvfølgelig – for pokker, hun har en tumor i hjernen! Note to self – din datter ER altså syg – også selvom hun kan gå, stå og løbe. Hvis du ikke gjorde noget i forhold til behandling, så ville hun dø af det. Men det med at indhente erklæringer er jeg altså igang med nu, og jeg håber, vi kan nå det inden Pomfrittens operation, så der er lidt forkælelse til hende, når hun vågner og igen skal lære sin nye krop at kende. Så tak for det, Charlotte! Du er en stjerne!

En anden stjerne jeg må nævne, er min Faster Lis, for hun har rent faktisk indstillet Noelle til et ønske fra Ønskefonden og de ringede sgu i går aftes!Jeg var totalt paf! Tænk, min Pomfrit er kommet i betragtning til at få hvilket som helst ønske opfyldt! Det er jo simpelthen for vildt!! Jeg er sikker på, at hun til interviewet i næste uge vil nævne hhv kanin og barbiedukker som højeste ønsker – måske en hest! Begreber som højeste ønske er ikke så ‘højt’ når man er 5 år, men uanset hvad hun så giver udtryk for, så er jeg så ufattelig beæret over, at vi overhovedet får muligheden! Og så længe det er noget hun brændende føler for – så er det okay med mig, barbiedukke eller andre stykker legetøj 🙂 Så Faster Lis, du er en stjerne!

Hvad sagde jeg? Er det ikke vildt?! En onsdag udover det sædvanlige!!

Kategorier:Mandalay

Tags: , , ,

1 reply

Trackbacks

  1. Børnecancerfonden – en særlig fond | En Anden Virkelighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s