En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Øjentjek

Rutine efterhånden. En lille reminder til Pomfritten inden ankomst, at hun skal høre efter, hvad Øjenlægen beder hende om. Og det gjorde hun selvfølgelig. Such a good kid! Øjenstatus er uændret. Afstandsbedømmelse er alderssvarende, som det plejer at være, højresidigt blind og ca 40% perifer indskrænkning fra venstre side. Suk. Gode nyheder, fordi det venstre synsfelt ikke er yderligere indskrænket, men alligevel lidt bekymrende, at det stadig er mindre end hos normaltseende og mindre end før OP2. Hvorfor? Nobody knows, scanningen forklarer det ikke.
Nå, men alt andet lige, så er status quo godt nok. Godt nok.
Lidt ekstra forkælelse fra Øjenlægen – fordi du jo snart har fødselsdag, Noelle!

2 gaver fra gavekassen! 2 blå øjne lyste op og et skævt smil spillede på læben, da Pomfritten dykkede ned i gavekassen og gik undersøgende til værks. Triumferende fiskede hun 2 små fugle op og holdt dem op for sig, med hovedet drejet til højre, for at kunne studere dem med et fungerende synsfelt.
Der skal så lidt til at gøre hende glad. Det bliver nok en måned med en del ‘ekstra’, jeg mener, hvis 5 års fødselsdag og den 3. timelange hjerneoperation på under 1 år, ikke er grund til at forkæle hende lidt ekstra, så ved jeg ikke hvad er. Især ikke når 2 små plastikfugle bare er lykken at lege med…

20131001-123717.jpg

Kategorier:Mandalay

Tags:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s