En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Kan det virkelig blive en realitet?

Så vildt at læse det her, her til morgen….

Fatter slet ikke at vi rent faktisk har et shot of really going! Skal være helt ærlig og indrømme, at jeg ikke havde regnet med at det ville blive en realitet, men nu bliver jeg helt i tvivl?! Kunne det mon alligevel blive noget, vi kan se frem til – på et eller andet tidspunkt? Måske i den næste observationsperiode, hvis tumoren ikke er vokset – ellers på den anden side af kemo’en?!

Alt takket været Marie Kronquist, som jeg håber på at møde for første gang inden jul – og takket være alle de gavmilde sjæle, der i julegavebudgettet prioriterer et bidrag… Hvordan kan man ikke blive rørt helt ind i hjertet? Kæft, hvor er I seje! Tak til dig, og dig, og dig og dig og dig og dig……

 

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

15 replies

 1. Kære Siff.. Hvor er det stort 🙂 Jeg har også doneret lidt til jeres tur og delt linket på min facebook. Jeg er sikker på, at I når målet. Som jeg har skrevet før, så bliver man så rørt og føler med jer, selvom man slet ikke kender jer.. Og måske er det alligevel lidt fantastisk ved de sociale medier, at man kan hjælpe hinanden og sende varme tanker videre, selvom man ikke kender hinanden.. Knus

  • Jeg er bare SÅ humbled, Christina! Hvor er det bare utroligt at se, hvordan alle er så gavmilde!!
   Jeg sender dig et dybtfølt og kærligt tak – vid at du er med til at gøre en forskel for Noelle – og os ❤️

 2. Sif det er det mindste vi kan gøre. Vi er mange der støtter på sidelinien, håber og føler med jer. Og kan vi bidrage med bare et lille lys I jeres liv så vil vi det. Jeg håber af hele hjertet I får den skønneste tur ❤

 3. Hvad er penge? INGENTING! Hvad er oplevelser og tid med hinanden? ALT!
  Er en af de mange, der følger med så sidelinjen; bliver berørt af jeres historie, fighterånd og fantastiske sammenhold – men altid mangler ord. At donere lidt til jeres tur er bare en tingslig måde at vise at vi hepper på jer og sender masser af tanker til jeres familie og datter, foruden de mange andre kræftramte børn og familier, der kæmper hver dag. Det er ikke pinligt og flovt, det er næstekærlighed! Embrace it 🙂

 4. Hold da op hvor er det flot. Det har i skam også fortjent. I er super seje forældre , med en sej flamme. Kæmpe bornholmerknus til jer

 5. Hvor er det gået stærkt! Da jeg donerede for nogle dage siden havde den kun lige rundet de 10 🙂 Håber turen kan passe ind i programmet, for det er jo bare et fantastisk univers man træder ind i for en stund.. Kram herfra!

 6. Julen er hjerternes fest – det handler ikke om penge, men om at gøre andre glade ❤ . Jeg kan sagtens undvære de penge når jeg ved, at de går til det bedste formål. Og som jeg skrev i indlægget før, så fortjener I det. Jeg kan godt forstå det kan være overvældende at skulle kunne tage imod den slags, men vid at folk der bidrager, gør det fordi jeres historie har sat et spor – og fordi de synes Noelle i den grad fortjener noget mere at smile af. (Det gør I iøvrigt allesammen)

  Det ser jo virkelig ud til at lykkedes, hold nu fast folk har været hurtige. Hvor er det bare overdrevet fantastisk på alle måder!!! ❤ Jeg håber, at jeres tur bliver en fejring af, at tumoren ikke er vokset.

  Sender en masse juleknus og tanker til jer. ❤

 7. Her bliver også fulgt med på sidelinjen! Ingen fortjener at gennemgå det I gør!!:'( og at kunne være med til at gi lidt lys i den mørke tid og lidt glæde og en oplevelse for din smukke datter betyder mere end noget andet…her valgte vi at springe fredagsslikken over og donere pengene til jer…mere skal der jo egentlig ikke til! Selv min søn Mathias på 9 år så billeder af din datter og besluttede at hans lommepenge for den uge skulle gå til jeres tur! ♡Håber og ber til I må få en uforglemmelig oplevelse og jeres datter vil nyde hvert sekund, ja og I må det samme! Mange tanker og bønner til jer om en lang og lykkelig fremtid sammen alle 4!!!

  • Åh, Jannie! Det er stort!! Du opdrager en dejlig og empatisk dreng og familie – jeg håber at du er meget stolt!!
   Fredagssnold herhjemme er ugens højdepunkt, så jeg synes der er vildt flot af jer!
   Vi håber at kunne tage afsted i det nye år – om Tumoren vil det, ellers må gavekortet hænge på køleskabet til de lange og mørke dage, som de 18 måneders kemo vil trække os igennem.
   Tak igen, Jannie ❤️ og må jeres ’14 blive et dejligt år!
   Kærlig hilsen Siff & Familie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s