En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

#ugensfighter, Instagram og Kræftens Bekæmpelse

Uha, jeg instagrammer max for Kræftens Bekæmpelse i denne uge… Målet er mellem 2 og 4 billeder per dag – nøøøøj, der er svært at overholde! Synes der er så mange små og store ting henover mine dage, hvor jeg per automatik griber ud efter min iPhone og skal til at instagramme… Synes også at det er helt vildt frygteligt at min egen Instagram står stille… For så sker der heller ikke så meget på min FB, når min Instagram ikke spytter billeder ud. Et billede siger mere end 1000 ord – jeg fotodokumentere ret meget af mine dage, kan jeg så nu konkludere. Desuden skriver jeg masser af tekst til #ugensfighter billederne og så er det ligesom om at min blog ligger stille… Eller at jeg skriver dobbelt… Meget mystisk…

Nå, men her er lidt af de billeder, som jeg har kastet ud til KB’s følgere – og jeg har godt set at der er flere af jer, som læser med herinde, der har været forbi – og det skal I have tak for!
Instagram1 Instagram2 Instagram3 Instagram4

Min Pomfrit og Min Manse (eller Bisse-bob, som er på fremmarch i kælenavnsregistret)

Min Pomfrit og Min Manse (eller Bisse-bob, som er på fremmarch i kælenavnsregistret)

Møde i Børnehaven - hhv udviklingssamtale samt før-skolesamtale - Muslingen har behov for støtte samt hjælpemidler og der skal søges om begge dele med meget konkrete og udførlige beskrivelser, så skolestarten bliver en succes for Noelle <3

Møde i Børnehaven – hhv udviklingssamtale samt før-skolesamtale – Muslingen har behov for støtte samt hjælpemidler og der skal søges om begge dele med meget konkrete og udførlige beskrivelser, så skolestarten bliver en succes for Noelle ❤

Kategorier:Mandalay

Tags: , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s