En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Tanker om Børnehospice…

Jeg fik en opringning fra Kræftens Bekæmpelse i går angående mit syn på oprettelse af et Børnehospice, som der verserer i medierne pt. Nu er jeg bare SÅ heldig IKKE at stå i en situation, hvor det er aktuelt lige nu, men Kræftens Bekæmpelse ville alligevel gerne have mit besyv med, da jeg har haft risikoen for at miste og potentielt stillingstagen til Muslingens sidste tid, inde på livet som en reel risiko.
Jeg satte mig ned. Lukkede øjnene og genfandt mine tanker, mine følelser fra vores forløb over de sidste 15 måneder og reflekterede over, hvad JEG ville vælge for Muslingen, hvis vi en dag står i den situation, at skulle forberede os på at sige farvel.

Her er, hvad jeg kom frem til…

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , , , ,

8 replies

 1. Du skriver så fantastisk godt altså 🙂 Det går lige i hjertet!

 2. Du skriver så gribende, at man bliver ufattelig rørt og det rammer lige i hjertet.. Du er en mester i at formulere dig på skrift.. Og så stort af dig at tage stilling til det – og fortælle om det, når det er tæt på og HELDIGVIS alligevel så langt fra. Cyber kram til dig.

  • Tusind tak, Christina! Jeg har så svært ved at begrænse mig når jeg først mærker tasterne under fingrespidserne… Jeg må have meget på hjerte 😁 men det letter mit hjerte at lade ordene flyde…

   Knus!

 3. Smukt skrevet og hvor er det vigtigt at du sætter ord på nogle af de uendeligt mange svære emner der er i forbindelse med kræft og død uanset om det gælder børn eller voksne. For et år siden var jeg selv med til at passe min kære mor hendes sidste måneder. Min mor havde et brændende ønske om at dø hjemme da det netop for hende var indbegrebet at tryghed og ro. Jeg er lykkelig over at jeg havde muligheden for at passe hende til det sidste. Selv om det var uendeligt hårdt så gjorde jeg det i morgen igen hvis det var nødvendigt. Når jeg tænker på den store smert jeg har oplevet ved at miste min mor kan jeg slet ikke begynde at forstille mig, hvilken angst og sorg der må ha indtaget jeres liv ved risikoen for at miste jeres barn, de to ting tåler ingen sammenligning. Det er bare ikke meningen at man skal overleve sit egent barn.

  Jeg ønsker dig og din familie alt mulige held og lykke og krydser alt for at tumoren må sove for evigt.

  Kærlig hilsen
  Lene

  • Kære søde Lene!

   Kærlighed er det stærkeste på jorden! Og du er stærk for at gøre det bedste du kunne for din mor – jeg er sikker på, at hun var dig mere taknemmelig end ord kunne udtrykke!

   Et stort, varmt kram sendes til dig fra mig !

 4. Kære Siff og Carsten.

  Vi er to sygeplejerske studerende som er igang med vores bachelor projekt og har i den forbindelse sendt Jer en mail, som vi håber I vil læse.

  Med venlig hilsen

  Ditte Landin og Mille Friis Bloch

Trackbacks

 1. Børnecancerfonden – en særlig fond | En Anden Virkelighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s