En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

It’s MAGIC!

Hjemvendt. Ude er godt men hjemme er bedst. Bare ikke hvis du spørger Noelle. Jeg vil ikke hjem, jeg vil bo her! var hendes kommentar til, at vi skulle vende snuden hjemad fra vores helt FANTASTISKE besøg i Disneyland! And I can’t blame her. Vi har haft den mest overdrevne, vilde, fantastiske, sjove, opløftende og pragtfulde tur til Disneyland Paris. Aldrig har jeg mødt så imødekommende mennesker, med oprigtige smil på læben og varme øjne, som vi har, under vores ophold… Og Disneyland er virkelig lavet i børnehøjde – wow – gennemført koncept – jeg er fan!! Og en lang tur med 5 overnatninger var helt perfekt – at nogle blæser igennem på 3 dage virker for mig som en helt umulig opgave! Og vi stod ikke engang i kø! Åh, Disneyland Paris – m’amour!

Det har været vores første rejse siden Pomfritten blev opereret for sin hjernetumor i 2012 og 2013, en hård og krævende tid, der til stadighed trækker i grundreserverne og det var med nervøst hjerte, at vi trillede ud af huset en meget tidlig morgen for 1 uge siden. Hvordan ville det være at rejse med en kræftramt og handicappet pige? Hvordan ville hun mon reagere med alle de synsindtryk, trætheden, der overmander hende efter et par timer – og hvad med Mansen? Ingen lur eller hvad? hvor mange hissy fits skulle vi mon igennem på træthedskontoen??
Med kørestolen, handiskiltet, kufferter og snacks til at overleve en rejse på godt og vel 6-7 timer, 2 børn i heftigt søvnunderskud (tak til sommertid for at hive os op når Natradioen starter – næsten) stævnede vi ud…
Rejsen derned gik fint – service fra Kastrup sucked i forhold til check-in med en kørestol, men da vi først landede i Paris, blev vi behandlet så overvældende godt, at vi var målløse! Hentet og bragt rundt fra A til B – wow! Ankomsten til hotellet var ligeså formidabelt og jeg må sige, at ungerne tog det ret så fint på trods af en lang rejse med meget ventetid! Mansen, som netop er moslet ind i ‘selvstændighedsalderen’ (pfft!!) gav os god kamp til stregen og det første døgn var noget af en prøvelse, men når man er næsten 3 og ikke særlig omstillingsparat, så koster det lidt grå hår i hovedet på mor og far (og ørepropper til folk omkring os). Suuuper god service på hotellet – pudsigt blev vi checket ind af Jenny, der var svensker 🙂 dejligt rum, der ventede med 2 Æsel-bamser til børnene og et yndigt sæt indpakkede espresso kopper til forældrene. En invitation fik vi med fra receptionen, som skulle vise sig at være noget helt, helt særligt!

Selve vores oplevelse af Disneyland var vitterligt en oplevelse for livet. FOR LIVET! Både Carsten og jeg skulle liiiige sluge den der med, at trille forbi køerne af børn og familier og smutte foran alle andre, fordi Noelle sad i kørestolen. Hvad ville du tænke, hvis du så en familie med et barn i kørestol bare trille forbi og komme til foran alle andre, der har stået i kø i 30 min? Spurgte Carsten mig i køen til Dumbos Cirkus Tog. Hmm, nok Ej, mand! Hvor bliver jeg misundelig! Gid det var os! Eller nej, ikke alligevel med et barn i kørestol… Meeen, det er det jo faktisk. Os. Os med et barnet i kørestolen. Freaky når min tankestrøm sådan bider sig selv i halen. Men – alt hvad min Musling kan få af medvind, det fortjener hun sgu! Hun har fandeme været igennem mere end nogle børn nogensinde kunne fortjene! Så med den kamel slugt, trillede vi rundt i parkerne og benyttede os af hendes Priority Card, så hun fik prøvet alle de forlystelser, som hun ville, mødt alle de karakterer vi ellers kun ser på fjernsynet – hvilket var til hvinende fryd for Pomfritten – og de er intet mindre end GENIALE, de mennesker, der er inde i dragterne – de ER deres karakterer! Og de forbliver i karakter både til og fra deres photo-op’s og til og fra Prinsesse Pavillionen – vi blev f.eks overhalet af Rapunzel, der løb op bag os og kildede Noelle under hagen for at trisse småklukkende videre.

IMG_0071
Jeg skal være helt ærlig at indrømme, at jeg kneb en tåre eller 2 under flere af møderne – jeg blev så rørt… At se min datters glæde lyse ud af hver fiber i hendes lille hårdprøvede krop… Hjertekuglen – BUM.

image

IMG_0051

Vi har taget en million billeder og du kan kigge mange af dem igennem på mit Instagram feed – eller på Carstens (mrmandalay77) – lige herude til højre – og selvom et billede siger mere end 1000 ord, så dækker de ikke de følelser, som turen har bragt os igennem. Især en helt særlig oplevelse var det, at modtage en invitation til en hemmelig surprise, der viste sig at være en play date med Pluto og Chip og Chap – helt og aldeles for Pomfritten! Surreal oplevelse af blive kørt over af det Bumletog, der hedder Pluto, Chip & Chap – OMG, det var en fest! Fis og ballade af overjordisk kaliber!!

IMG_0091 IMG_0093 IMG_0094 IMG_0095 IMG_0096

IMG_0105

Uden mange af jer, der læser med, havde turen ikke været mulig. DU har været med til at give os en uvurderlig ferie og en oplevelse for livet. For det har det været. En oplevelse for livet. Så tak – tak til Marie for at sørge for at sætte skuden i vandet, tak til Jonas for at puste endnu mere vind sejlene og tak til DIG fordi du undede os så massivt et break fra vores anden virkelighed. Det har været Magisk!

IMG_0004 IMG_0201

IMG_0010 IMG_0086 IMG_0073 IMG_0276 IMG_0171

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , , , , , , ,

10 replies

 1. Kære Siff. Hvor er det dejligt at høre om jeres magiske tur. Jeg blev endnu engang rørt over at læse din fortælling og sikke nogle skønne billeder af jeres lille familie❤️

 2. Nu tuder jeg også. Det er SÅ velfortjent med den oplevelse. Stolt af at jeg bidrog til at give jer den oplevelse som modvægt til alt det andet. ❤

 3. I har fortjent det!!!

 4. Hvor fantastisk at høre i fik en magisk tur ! Her er vi også Big time fans af Disney universet, så er kun glad for at kunne bidrage til jeres yderst velfortjente break 🙂

 5. Så sidder jeg med våde øjne ❤ Åh hvor ser det bare fantastisk ud, og JA det er bare SÅ fortjent at I kom afsted – og SÅ fortjent at Noelle blev behandlet som en ægte prinsesse! Er virkelig glad på jeres vegne – og synes det er så mega sejt at de penge blev samlet ind så hurtigt. Det viser bare hvor dejlige mennesker I har omkring jer, og hvor rørende jeres historie er for alle andre.

  Dejligt I havde en fantastisk tur, og jeg tænker at det blev lidt nemmere for prinsessen at komme hjem, når nu der lå en lille vaps og ventede på hende ❤

 6. Hej Siff!
  Hvor er det bare helt fantastisk læsning og skønne skønne billeder – jeg er helt rørt og sidder her med våde øjenkroge. Hvor er jeg glad for at høre, at det blev en god tur for jer alle!
  Jeg er sikker på, at folk der ser jer komme udenom køen pga kørestolen tænker ‘selvfølgelig, sådan skal det være!’.
  Kram fra Gitte K

Trackbacks

 1. Når året går på hæld | En Anden Virkelighed
 2. En lunken blog | En Anden Virkelighed

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s