En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Nørder i 2.potens

Så var det at vi endelig kunne overraske ungerne med denne her lille godte… Mød Pixie, vores nye medlem af Mandalay familien…

20140413-134823.jpg
Ja, hun er lille. Meget lille. Hun er en chihuahua og hun er sgu lidt for sød end hvad godt er. Bring on the treats – weeeee!! Jeg har hørt, at de har en tendens til at formere sig – eller, sagt på en anden måde, så kender jeg ingen – ingen – der kun har én af dem. Jeg kender 3 forskellige vennepar og de har hver især 4, 4 og 8?!!
Nuvel. Der er ikke flere på planen for os foreløbig, men jeg må erkende, at alle mine fordomme om de “små arrige rotter”, man knap nok kan klappe, er manet i jorden. Jo, jeg elsker store hunde, mastiffer, grand danois, alt over 50 kg, åh, klappe klappe klappe!! Men, der er nu også noget over de der bitte små fine poter, den lille våde snude og de der kæmpe store stritører, that gets me. Og så er det værd at bemærke, at en bette skid som Pixie ikke grisser så meget som de førnævnte racer (savlespor i loftet og bæ på størrelse med kokasser, anyone??).

Noelles reaktion på, at vi skulle op og hente en hundehvalp, var ren og skær lykke! Først lidt mistro Skal den med hjem? Og blive her hos os? Er den her også i morgen? så komplet overgivelse Jeg tror den er vild med mig! Må den sove i min seng? Må den hedde Maria?

20140413-140129.jpg
Mansen tog det lidt mere cool, men vil gerne kæle og lege med Pixie. Tror han ser hende som lidt af en konkurrent til mors kram og puttetid…
Pixie er en rolig vappe, ikke den, der kommer blæsende ud til døren eller er kæk overfor fremmede – meget modsat vores tidligere hunde. En dejlig og rar forandring! Jeg havde faktisk også glemt, hvor meget man pludselig falder i snak med folk, når man har en hundehvalp… Kæft mand, hundefolk er nogle nørder. Røverhistorier om hvalpetiden og bedrifter til træning. Mobiler flyver op af lommen med billeder af hunde sovende på ryggen i sofaen, i haven i fuld firspring med ører, der flagrer bagud og nærbilleder af brune øjne, våde snuder og store tunger, der hænger ud af munden… Faktisk er hundefolk ligeså nørdet som forældre. Det vil jo så nok også betyde, at vi så er dobbeltnørdet, for nu skal jeg straks vise billeder af begge unger OG vores Chihuahua…

20140413-140230.jpg

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s