En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Så ligger jeg her…

På Noelles kontrolscanningsdag… Syg med halsbetændelse, høj feber og snot. Der er ikke noget sted jeg hellere ville være i hele verden, end ved min Muslings side. En umulighed taget i betragtning, at hun i dag er på hhv Børneonkologisk og til MR-scanning og derefter på opvågningen, for så at komme tilbage til afdelingen. Fandens også. Har sendt Daddy afsted med hende velvidende, at de to nok skal klare det uden problemer, men jeg ville stadigvæk gerne have været med. Især når turen til Riget indbefatter fuld narkose.
Svaret på scanningen får vi på fredag. ved ikke helt hvad jeg forventer. Den sædvanlige nervøsitet lurer – selvfølgelig – og så har det været 3 vidunderlige måneder med pause og 0-vækst. Er vi så heldige at vi endnu en gang slipper med svedige håndflader og hjertebanken? Eller?

Det ved vi på fredag – og der håber jeg så på, at min halsbetændelse er på retur…

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Du ved nok, at det ikke er livet der er noget galt med, men timingen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s