En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

2 dage på Riget

Så er tiden ved at være inde. De næste 2 dage holder Noelle fri fra Begynder Y og bruger dagene med mig på Riget. Det er tid til diverse indledende prøver og tjeks inden kontrolscanningen på torsdag. Jeg er blevet spurgt flere gange, om jeg fornemmer noget i forhold til et tilbagefald. Men det er jo svært for mig at sige, da der er god plads til vækst i hulrummet før tumoren vil begynde at trykke og give symptomer igen. Jeg ser ikke noget nyt, udover den konstante følgesvend Træthed. Min umiddelbare gut-feeling er, at der ikke er vækst. Det og kan der slet ikke være. For vores nye hverdag er så uvurderlig precious, at jeg slet, slet ikke kan overskue konsekvensen af et tilbagefald. Ikke nu, med skolestart og nye venner samt nyt miljø og snerten af en familiær tumorbarns-hverdag. It just cannot be an option. 
Imorgen er det narkosetilsyn, øjentjek og røntgen af hånd (tilbetsemmelse af knoglealder ihenhold til hendes meget forhøjede væksthormon) og en lang renden frem og tilbage med journaler. Tid på Riget – fra 9-14.30 ca. Torsdag er scanningsdag med faste fra midnat forinden, mødetid på afdelingen kl 7.30 og vente på scanningstid, så opvågning og vores traditionelle tur på Joe & the Juice. 
Vi går til dagene med positivitet og en forventning om, at det er en rutine scanning, der igen giver os lidt længere line… Vi ved langt mere fredag i næste uge, hvor vi skal møde til klinisk kontrol på ambulatoriet og have svar på MR scanningen. Fingers crossed!

 

 

Kategorier:Mandalay

6 replies

  1. Jeg krydser sandelig fingre for jer og sender et kæmpe Bornholmerknuz .
    Vi har lige været der, tog hjem idag. Det var da ærgerligt at vi ikke lige kunne krydse hinanden.

  2. Jeg krydser også alt det der kan krydses!

  3. Krydser alt for det BEDSTE svar…

  4. Krydser fingre for jer 😘

  5. Håber på alt det bedste!!

  6. Krydser alt hvad jeg har ❤ Selvfølgelig er der ikke vækst!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s