En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

*High Five*

Først og fremmest – HOLD DA KÆFT, hvor er min pomfrit sej! For første gang har Noelle været til scanning – uden at komme i fuld narkose! Ikke engang noget beroligende havde hun brug for – udover min hånd på fussen og lidt hyggesnak om alle de fede ting vi skulle ned og kigge på i Fætter BR bagefter. Ingen tur på opvågning, ingen kvalme eller opkastninger! Og da anæstesien havde stukket forkert 2 gange – en gang i hver håndryg måtte Mors beroligende talegaver på prøve, for næste forsøg skulle stå i albuefolden og der var der ikke skyggen af tryllecreme til at bedøve. Den trak en del gråd og tårer, men hun sad helt stille hos sin Daddy med mig ved hendes hoved. Jeg forbavses altså over, hvor flot hun tager det – alt det her, hun skubbes igennem… At hun kan bevare sit gode humør og sin positive relation til Riget er simpelthen en gave! Og selvom turen til Fætter BR ikke var på plakaten, måtte vi frem med trumfen, så hun var klar på at ligge stille i scanneren med alt den larm og virak. Efter scanningen fik vi lov til at se et profil scanningsbillede og kunne så fint se hendes næse og mund – og den fiiiine store hjerne 🙂 Noelle var ved at briste af stolthed! Hun løb ud til Daddy på gangen og fortalte med vilde armbevægelser om lyden i scanneren, hørebøfferne og billedet! Åh, hvor er hun tough! Seje Reje 😉 Croissant og smoothie senere og et visit hos Fætter BR rigere landede vi hjemme igen. Vi har fået scanningsbillederne med hjem fra Riget, vi har kigget på dem og vi må se hvad de kloge professionelle når frem til af konklusion på fredag i næste uge, hvor vi skal til almindelig kontrol og svar. Røntgensvar forventer jeg også at få ift knoglemodning og alder mens blodprøvesvar på hormonpanelet tager noget længere tid at få svar på.

Ellers er det ved at være tid til Knæk Cancer igen, hvilket jeg mærker lidt til. På den gode og positive måde med respons på bloggen her og min seje Pomfrit – men mere om det på et andet tidspunkt!

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

4 replies

 1. Sejt. Jeg så jer godt da I skulle til håndrøntgen. Min kæreste brækkede hånd og arm tirsdag så vi tilbragte også 2 dage på riget. Jeg har selv arbejdet med softwaren som gør det muligt at regne knoglemodning og alder ud fra hånden automatisk. Det er altså ret facinerende. Håber I havde en god oplevelse – det lyder sådan, så sej den lille pomfrit har været!

  • Næææ, så du os ligefrem? Noelle er jo nok nem at genkende, lidt sjovt at du så os uden jeg fik set og hilst på dig 🙂
   Jeg er SÅ spændt på knoglevurderingen, hun vokser ml 0,5- næsten 1 cm om måneden…

   Jeg håber din kæreste er ok?! Var det ham, der lå i sengen med kæmpe blå gips på armen???
   Kh Siff

   • Ja, I sad og ventede nede ved røntgen. Jeg havde det bare sådan “dem der har jeg set før” uden lige at vide hvem og hvor. Jeg har arbejdet mange år på Riget, så jeg har set mange ansigter – og mange kommer jo igen og igen, så jeg kunne ikke lige placere jer før senere – derfor jeg ikke sagde hej!
    Min kæreste lå i sengen, men han havde ikke fået gips på endnu. Han er okay – heldigvis kun hjernerystelse og intet alvorligt med hovedet. Armen er brækket og han blev opereret tirsdag aften, og han er i bedring.

 2. Hvor er hun bare sej 😘 håber I får gode nyheder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s