En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Legoland med FCB!

Noget af det første man søger, når man står i en situation, hvor man er fuldstændig råvild, er ligesindede. Andre, der er ligeså rystede, ligeså råvilde og lige så angste som én selv. En af de foreninger, som jeg har meldt os ind i, er Foreningen Cancerramte Børn. En forening, der arbejder hårdt på at skabe oplevelser for familier med kræftramte børn, videregive information, uddanne og oplyse familiemedlemmer udenfor mor, far og barn. Bedsteforældre og søskende. De arrangerer biografture og andre events, der har til formål at skabe livsglæde og samhørighed, både familien imellem, men også på tværs af kræftdiagnoser og familier.
I går var vi så afsted – vi havde ovenikøbet en fantastisk scanning at fejre! Tog til Billund og tog en overnatning inden dagen skulle bruges i Legoland med FCB. Og sikke en dejlig dag, det var! Vi fik set hele parken og prøvet alt det, mine to Pomfritter ville. Vi havde endda så travlt med at prøve forlystelser, at vi ikke nåede til den planlagte FCB-frokost 🙂
Efter 4 timer var Noelle så udmattet, på trods af, at vi havde kørestolen med, at det var på tide at tage hjemad. Selvfølgelig blev hun ked af det, da vi trillede mod udgangen… Jeg ville bare ønske vi kunne bo her i Legoland… var Muslingens kommentar. Det må siges at være en godkendelse af dagen – en dag, som vi skylder FCB en kæmpe tak for!

IMG_5753 IMG_5758 IMG_5760

FullSizeRender IMG_0032_2 IMG_5772 IMG_5765 IMG_5776 IMG_5784 IMG_5785 IMG_5788

Kategorier:Mandalay

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Sikke en masse i har oplevet, håber at i kan deltage næste gang kræftramtebørn inviterer hjertebørn med, tror måske det er til foråret 🙂 For så vil jeg fluks finde jer og sige hej ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s