En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Knæk Cancer interview

Okay, lidt kriller i maven har jeg da… Altså ved tanken om, at vores interview bliver vist i Go’ Morgen Danmark på søndag mellem 9-12. Jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvordan det er blevet – vi ævlede jo i 3 timer, så det må have været en udfordring af koge det ned til en lille 3-4 mins snas, der også er sammenhængende. Jeg håber, håber, håber at vi fremstår bare nogenlunde fornuftige og rigtig stolte af Muslingen – for hun er jo den, der fortjener alt credit for, at vi stadig står oprejste.

Selvom det er lidt nerve wrecking at blive eksponeret sådan DK-wide, så er vi trods alt kun en lille bobbel af opmærksomhed iblandt et stort glas bobler. Måske får vi vist, hvordan man trods dire straights, alligevel kan rejse sig igen og – ikke ligefrem være lykkelig for at blive prikket af Cancer – men dog få sat livet i perspektiv. Det håber jeg i hvert fald kommer til udtryk på søndag – hvis ikke, så ved I bedre ☺️

IMG_6220.JPG

Kategorier:Mandalay

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s