En Anden Virkelighed

Om livet for os som familie, der pludselig står overfor en usikker fremtid, da vores datter, 4 dage før sin 4 års fødselsdag i 2012, diagnosticeres med en tumor i hjernen. Adskillige tilbagefald følger. Dette er vores Anden Virkelighed.

Tid til sammenhæng

Tog mod til mig. Endelig. Har hørt fra så mange, at det bare er helt fantastisk. Det der Body-sds. Jeg har snuset lidt til det tidligere, men fandt det alt for grænseoverskridende og noget mærkværdigt. Men, nu skulle det altså være. Body-sds skulle eftersigende virkelig give kroppen et wake-up call. Og det har min brug for. Trætheden og 2 års intens kamp, stress overload og spekulation har sat sine spor. Min krop føles… gammel. Alt for gammel, øm, stiv og knudret. Så det var med let svedige håndflader, at jeg bookede tid hos Sofie i Privilegium. Sofie kender jeg fra gymnasietiden og vi har jævnligt holdt kontakt og set hinanden sporadisk igennem årene. Så jeg var tryg ved at skulle behandles af hende – i foråret fik jeg en prøvebehandling andetssteds – og det var slet ikke mig! Viiiildt mærkelig oplevelse!
Jeg ved, at Sofie har et bomstærkt ry og underviser andre body-sds’ere, så det kan vel ikke blive meget bedre?! Som jeg sad i venteværelset nåede lyden af tungt åndedræt mig. Gråd og av’er… Mærkede med det samme alt indeni mig strittede imod. Tab af kontrol. DET kan jeg ikke – det nægter jeg!
Selv før Noelle fik sin frække knude, var jeg nok i mange aspekter en person i kontrol – spontanitet var altid velkomment – bare jeg liiiige kunne planlægge det først. Og selvom jeg i ordets mest basale forstand, måtte opgive kontrollen i behandlingen af Noelle, operationerne og alt, der fulgte med, så har jeg i det mindste kunne udøve kontrol over mit sind. Holde sammen på min familie, en hverdag og mig selv. Og det er lidt som om, at jeg nu skal til at betale afdragene.

Så nu skulle jeg se hvad det var for noget – og om det var noget, der kunne ruske lidt op i mig, løsne op og hægte sammen. Og jeg blev meget overrasket. På den gode måde… Body-sds-behandlinger adskiller sig på mange måder fra traditionel massage og er en behandling, der åbner for en masse i kroppen, der igen åbner for en masse i sindet. Giver et flow og connecter krop og sind – det lyder måske lidt sært, men altså, jeg tror man skal prøve det, for at forstå det. Efter en time på briksen, havde jeg ømmet mig, knebet en enkelt tåre og grinet sammen med Sofie. Jo, det her body-sds, som alle roser til skyerne, forstår jeg nu. I get it! Jeg er fan. Min krop summer, jeg er lidt rundtosset og jeg er mærkbart løsnet op i nakke, ryg og hofter. Wow.

Da jeg havde Noelle til Fysiotrerapi i dag talte jeg med Fys om, at jeg synes at kunne se, Noelles ene ben er kortere end det andet, hvilket vi målte os frem til var ganske korrekt. 1 cm forskel på højre og venstre ben. Hendes hænder og arme er der endnu større forskel på, da hun ikke har vægtbæring/brug af motorik i lige så stor grad, som på benet. Men ikke desto mindre vil jeg for alt i verden undgå, at hun får så stort et vrid i hoften og op igennem ryggen, at hun udvikler skoliose (skævhed i rygraden). Så jeg må i morgen have fat i hhv bandagist og kommunen med henblik på, at rette skinnen til med indlæg. Og så har jeg booket en tid til Noelle til en body-sds behandling, for jo mere flow vi kan få igennem kroppen, jo bedre.

Sofie – du er simpelthen SÅ dygtig! Det er i sandhed på den hylde, du hører til, vi ses snart 🙂
IMG_6442

Kategorier:Mandalay

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s